Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Probleme cu lubrifierea

Recommended Posts

quote:Originally posted by carla2005

Va multumesc pentru raspunsuri! Hei ma bucur sa vad din ce in ce mai multe fete din Pitesti pe aici!Ideea este ca eu vreau si un copil, iar gelurile astea daca se poate sa nu aibe rol de anticonceptional[bang]! Nuprea ma pricep la lubrifianti din astia dar cam asta ar fi problema! La medic am fost si mi-a dat mai multe tratamente pentru candida, dar problema cu lubifierea nu s-a rezolvat!

id="quote">id="quote">daca mergi la o farmacie si ceri un lubrifiant sunt o gramada de feluri, culori, miros si firme!!! nu trebuie sa iti fie rusine!!din cate stiu eu si din cate am folosit , nici unul dintre lubrifiante nu au rol de anticonceptional!! bine ar mai fi!!![alcool][alcool]Lavinia: Sotie alintata.....id="red">Nid="red">unta noastra (02.07.2005) si nepotzica alexiaid="red"> Pozici noiid="red">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic ca ar trebui sa prelungiti preludiul.In timpul preludiului se produce lubrifierea naturala.

"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller

Uite ce citeam zilele trecute intr-o revista:

- lubrifiantul trebuie sa fie 100% natural (pentru ca mucoasele vaginale absorb o mare parte din el);

- trebuie sa nu contina zahar (pentru ca modifica flora vaginala si te lasa predispusa la infectii vaginale);

- trebuie sa nu contina arome artificiale (pentru ca irita; daca vrei totusi ca lubrifiantul sa aiba aroma/parfum, alege ceva cu uleiuri esentiale, cum ar fi musetel sau levantica).

UU

kitz-kitz-pot fi diverse cauze si degeaba prelungesti preludiu.eu sunt patita si stiu ce zic[;)]

uite e un produs f bun asta,carla2005:http://www.britishcondoms.com/condom-lubricants/ky-jelly-lubricant.html poate il gasesti si in Ro ca e la firma Johnson.

oricum poti merge si la dr sa investighezi cauza,dupa nastere de ex e normal sa ai probleme de genul asta,apoi daca ai cumva vaginita,etc.

daca e doar temporar foloseste un lubrefiant si gata,spor la treaba[xinpat]

id="Georgia">

[mamica][9cer]de fetita[copil] cu funditaid="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

Uite atat suntem de mariid="red">id="size3">[il]

[foto] POVESTEA MINUNIIid="green">

Intai trebuie sa vezi daca nu exista vreo problema fiziologica si sa te ocupi de ea.

Daca e doar o scadere a "productiei naturale" poti sa incerci un gel lubrifiant pe baza de aloe si nu mai stiu ce. Oricum, contine doar ingrediente naturale,, nu contine chimicale, conservanti etc. Eu sunt foarte multumita de el. Iti mai regleaza si ph-ul local si eu nu a trebuit sa-l folosesc constant. Se numeste Lubricare, face parte dintr-o gama care se cheama Bioclin si pana acum l-am gasit doar in Sensi Blu-uri. Incearca-l, daca vrei.

Esenta e un snop de amanunte

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...