geliza Publicat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 7, 2006 Eu am facut eco pt triplu test aseara si nu sunt sigura ca pot ajunge astazi sa-mi recoltez sange pentru TT Eliza [gravi][fetita], si Mara (24 ian 2002) ticker bebe ________________________ "Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florypop Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Mie mi-a luat sange pentru triplu test la doua zile dupa eco si a fost totul ok. Pupici, Flory [gravi] 24+ si [copil] Andrei http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marrycalu Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Eu nu cred ca trebuie facute amandoua in aceiasi zi,si eu am facut TT dupa cateva zile de la echo [gravi]31 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geliza Postat Martie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 va multumesc pentru raspunsuri..oricum nu am ajuns azi...sper sa ajung maine Eliza [gravi][fetita], si Mara (24 ian 2002) ticker bebe ________________________ "Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MADYN Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Gelizaid="red">,stai linistita, nu e tirziu sa ti se recolteze singe dupa citeva zile. Eu am facut eco luni seara, iar singe pt TT mi-a luat joi dimineata. Si rezultatul a iesit bun. [gravi] 18+ Bebelica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.