Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna, ana!

sunt si eu in sapt 18 si am intampinat aceeasi problema, azi am simtit-o pe bebita mea, pt linistea ta fa-ti un eco, poti sa iei o gura de cola sau capucino care sa mai trezeasca bb;

poate a miscat usor noaptea si nu ai simtit;

anasia 18+ [fetita]

Distribuie pe alte site-uri

Bun venit pe [dc]

Ana, la inceput si eu am trecut prin 2 zile de "cuminteala"(nu a facut nici o miscare pe care sa o simt) si eram ingrijorata iar bebe era ok. Medicul mi-a spus ca mai au perioade din acestea la inceput. Si apoi la 18 saptamani nu-i simti toate miscarile doar pe acelea mai puternice.

O sa vezi ca totul e bine iar mititelul e somnoros [;)]

Nu-i simti nici la 32 de saptamani toate miscarile, da la 18!Pana la 28sapt nu trebuie sa iti faci griji daca nu il simti zilnic!Bebele tau a miscat, insa nu ai simtit tu!Acum nu loveste tare si e normal sa ai zile knd nu il simti deloc! id="Comic Sans MS">id="purple">

io[gravi] 32+ cu [baietel]Seby

[foto]Poze mami si bebe

Poze noi burtica si hainute Sebyid="red">

Bebeid="Comic Sans MS">

la 18 saptamini e inca micut pt a-i simti toate miscarile. asa m-am speriat si eu odata, si, cind am ajuns la ecograf, bebe misca nevoie mare insa eu nu simteam nimic.

nu mai spun ca nu toti bebelusii isi fac simtite miscarile de la sapt 18. la mine a inceput sa se simta din sapt 19.

pentru linistea ta, te poti duce la doctor, dar sincer cred ca iti faci probleme degeaba.

33+2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...