tora97 Publicat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 7, 2006 in urma cu citiva ani am primit un parfum, care mi a placut si mi se potriveste Problema este ca nu l am vazut in nici un magazin si nu stiu nici al carei case este.. voi ma puteti ajuta? se numeste EASY KRIZIA poze multe cu noi[foto] "da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olguttza Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 KRIZIA este numele casei. Din cate se pare, nu au reprezentantza la noi, asa ca se poate lua ori de-afara, ori online. Inca ceva - poate te-ajuta! Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melina34 Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 il stiu, am avut si eu acum vreo 5 ani, mi l-am cumparat de pe str Ion Cimpineanu, este un mic magazin de parfumuri care se numeste Nana;am si acum ambalajul acasa, colectionez toate flacoanele de parfum pe care le-am avut in timp; si mie mi-a placut foarte mult, cu prima ocazie cind trec pe-acolo o sa vad daca mai au. M. (sticla e de forma patrata cu un dop de plastic rosu..) dev xero ellinika... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.