Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dentist bun cu preturi rezonabile?

Recommended Posts

Gata, m-am decis: trebuie sa ma ocup de dintii mei (ce-a mai ramas din ei)! Am amanat foarte mult, ba ca n-am timp, ba ca n-am bani, dar acum risc sa nu mai am nici dinti. Dorinta mea e sa gasesc un dentist bun, curat, punctual, cu "mana usoara" si care sa nu ma jupoaie de bani. Imi poate recomanda cineva un astfel de doctor care sa aiba cabinetul situat undeva, pe traseul: Pta Victoriei-Pta 1 Mai-Pta Domenii (str Turda, bdul Averescu etc.)?

Multumesc anticipat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai e o varianta, abia ieri am aflat dar nu stiu daca e adevarat sau nu si nu detin alte informatii.

Mergi la un medic care colaboreaza cu casa de asigurari iar interventiile le platesti la jumatate. Dar vezi ca aici e cam greu pt. ca dupa cum bine stii banii sunt recuperati de catre medic cam greu de la casa de asigurari si nu le convine.

Nu exista dentist bun cu preturi rezonabile. Bineinteles ca multi isi fac reclama, ce mari si tari sunt, dar se vede si cu ochiul liber ce jale bantuie in cabinetele stomatologice care functioneaza in apartamente de bloc. O sa-mi atrag multe antipatii cu mesajul asta dar asta e parerea mea, medicina se face in conditii superioare, trebuie sa invatam sa platim pentru serviciile de calitate si sa-i ignoram pe cei care vor sa ne excrocheze.

Nu certati copiii cand viseaza!

Noi_doi

Copiii

Felix

Otilia

Mersi pt.raspunsuri. Deocamdata am testat piata si am aflat preturile practicate: plomba si extragere = cca 400.000 lei fiecare, lucrare acryl = cca 900.000 lei, lucrare portelan = 80-100 Euro. Acum mai ramane sa imi fac curaj, sa ma decid asupra cabinetului stomatologic si sa-mi deschid o fabrica de bani!

Primesti si asociati la fabrica de bani?[biz]

Putem sa ne luam de mana ca si eu am fost ieri si mi-a facut devizul.Numai 10 mil. fara alte acareturi cre le mai am de reparat.Asta e,o sa platesc si o sa fiu iarasi frumoasa.

Eu merg la un stomatolog arab,la Romancierilor,si am vazut lucrarea matusi mele facuta tot de el si mi-a placut.Cel mai ieftin dinte e 1,2 mil,detartraj cu albire 600-800,se poate plati in transe si cam asta e.Pot sa-ti dau adresa daca vrei si tel.

alina

Si eu iti pot recomanda un dentist sirian care este punctual (ba chiar vine si in afara programului pt. pacientii seriosi), are mana usoara, vorbeste calm si iti explica de fiecare data necesitatea interventiei, are un cabinet curat si modern utilat, personalul cald si mai ales practica preturi de mult bun simt. Cabinetul il are la Posta Moghioros. Daca prezinta interes astept contact.

Cand vine vorba de sanatate si nu in ultimul rand de frumusete,ar trebui sa nu mai cautam scuze ieftine ca : nu avem timp(dureaza1/2h-max. sedinta),ne este frica (s-a inventat anestezia),nu avem bani(un dinte din portelan costa mai putin decat un parfum si te tine ani buni);Ca fosta stomatoloaga va sfatuiesc, sa fugiti repejor, sa va faceti un control[audinti],caci mai bine tratati o cariuta decat sa va faceti o protezuta.Doctorita mea este in zona Unirii-este f f buna - v-o recomand cu caldura!Succes!

Gena

Photos

Tocmai mi-am scos o masea [audinti], de fapt radacina care mai ramasese din ea si nu mai putea fi utilizata.

Deci am gasit doctorul la care ma voi trata. Dar acum trebuie sa aleg materialul din care imi va face lucrarile. Am 2 variante, una "ieftina", alta scumpa: acryl sau portelan (fatetat cu metal - la baza sau total, pe interior - daca am inteles bine). Am de lucrat doar masele si premolari, nu si dintii (incisivi, canini). Ma gandesc si la partea estetica si la rezistenta in timp, dar si la bani: practic, varianta cu portelan m-ar costa chiar mai mult decat dublu. Si nu stiu ce sa aleg, sa le impac pe toate... si pe mine. V-ati facut lucrari si de unele si de altele? Exista avantaje si dezavantaje reale in privinta materialului? Ca in ceea ce priveste "banu" e clar care ar fi ele...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...