gesi Publicat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 7, 2006 Mamicile care nu au primit inca indemnizatia pentru ingrijire copil se pot interesa la numarul de telefon 211.39.32 de dosarul lor. Sa aveti la indemana CNP-ul. Eu nu am primit pana acum alocatia pe ian. si febr. si am aflat cu stupoare ca de la serviciu mi-au iregistrat in dosar adresa mamei mele (de unde m-am mutat acum 2 ani) si prin urmare 16 mil ma asteapta la un Of.postal si nu-i pot ridica pt. ca nu corespunde adresa pe BI[bang][bang]. Urmeaza drumuri de facut si reparat gresala celor de la personal care sunt mereu prea ocupate ca sa puna un document la locul lui in momentul in care il primesc. Asta e. Va doresc mai mult noroc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mstroie Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 la acest numar cereti interior 19. Mari si DAVID Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anabordea Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 E valabil si pt dosarele de stimulent? Multumesc Anaid="red">, mamica de [zana] Diana Alexiaid="pink"> (28.02.2004) si [copil] Daria Oanaid="pink"> (6.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christel Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Eu stiam acest nr.dar acolo ma interesam de situatia alocatiei copil, aceea de 240 de mii. Tot acolo este si pentru indemnizatia de 8 mil? Sunt deja introduse datele in calculator? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 da, merge si pt stimulent. [flo] gesi, merci de numar. asa am aflat si eu ca probabil pe 25 ca s-au ratacit banii... Anda, mama Irinei domnisoara Irina L'ombelico del mondo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gesi Postat Martie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 da, datele sunt introduse pe calculator...intr-un minut a gasit toate datele despre mine...succes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anabordea Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Multumesc mult...Am aflat ca as primi luna asta Anaid="red">, mamica de [zana] Diana Alexiaid="pink"> (28.02.2004) si [copil] Daria Oanaid="pink"> (6.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erer Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Multumesc si din parte mea! Dupa ce am incercar zile intregi inutil la 316..., mi-au raspuns imediat la 211... si am aflat ca e totul in regula. Sa aveti o zi frumoasa! [flo] RR Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zfcristina Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Multumesc foarte mult[flo].Chiar nu stiam unde si pe cine sa mai intreb. [foto]botez [foto]copiii mei iubiti Cristina , mamica de [*]Craciunita[*] Cristina Adriana (25.12.2001[pegeam]) si piticut [copil]Mihai Stefan (17.09.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gesi Postat Martie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Nu aveti pentru ce sa-mi multumiti fetelor. Daca tot sunt puse acolo tipele alea ca sa ne ajute...macar sa mediatizam acest lucru. Ma bucur ca v-am putut fi de folos. Am rezolvat si eu astazi...am scapat cu un singur drum in Amzei: mi-au eliberat adeverinta ca sa pot ridica banii la adresa mamei mele pentru ianuarie si februarie si m-au asigurat ca luna urmatoare imi vin banii acasa. Sa auzim de bine si sa petreceti frumos de 8 Martie[pahar]! LA MULTI ANI! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.