Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

D'ale femeilor

Recommended Posts

Bunadimi[pup],

as avea nevoie de niste sfaturi in ceeace priveste un demachiant de ochi fff bun si non alergen (folosesc mascara rezistent la apa).

De asemenea m-ar interesa o metoda de a-mi curata fata in profunzime (eu am niste buretei abrazivi pe care-i dau cu un sapun de fata, ma curat, si ulterior pun repede ulei de masline pt hidratare), dar as vrea ceva mai practic, niste servetele umede aspre, ...oricum, astept idei de la voi.

Eu acum folosesc servetele umede demachiante, le gasesc foarte practice, insa ideea e ca din cand in cand am neoie de o curatare mai profunda.

Penultima intrebare : cum sa fac sa slabesc uniform ? In afara de gym ? Se poate slabi prin masaj ? Ati incercat vreodata ? Am trecut printr-o sesiune grea si am pierdut 4 kg, dar mon arrière tot nu se da batut. A ramas in continuare mare, concureaza cu al lui J.Lo.

In final, as dori sa stiu cum se trateaza insomniile. Am o energie falsa in mine, nu pot dormi si cred ca ma epuizez. Iau complex de multivitamine, o pastila pe zi, mananc f sanatos, insa nu pot dormi mai mult de 5-6 ore, si simt ca am ajuns la capatul puterilor.

Pupici, irina

Sofie :)id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Un demachiant de ochi excelent este cel de la RoC.

In profunzime te poti curata cel mai bine si mai simplu cu malai amestecat cu demachiant, frecat pe fata.

Masajul face bine la slabit, dar daca ai in gene fundul tip J Lo nu prea ai ce-i face.

Eu cred ca dupa ce te vei linisti, vei reincepe sa dormi bine. Mai ajuta si execitiile fizice in aer liber.

Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Sau malai amestecat cu sapun lichid de fata!! E minunat!

Nu folosi prea des uleiul de masline. Mai baga si crema hidratanta!

Nu fa exercitii seara!!!

Ptr un somnic bun papa ceapa verde! Pute! dar ajuta!

Si cu fundul de acord cu Carolina! Incearca si tu exercitii ptr el, poate poate!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Un demachiant fff bun pt ochisori nu stiu,dar eu am fost multumita de cel de la garnier.Si cel de la avon e bunicel.Mai era unu cu ulei de trandafiri parca,da nu-mi aduc aminte de la ce firma era.

Pt curatare in profunzime,iti recomand o masca care curata in profunzime(nu cred ca-i necesar sa-ti cureti zilnic tenul in profunzime).Sunt multe masti care curata in profunzime,sunt si demachiante-dar astea nu curata chiar in profunzime si mai sunt si geluri cu care sa-ti speli fata(de ex de la garnier)..depinde si ce tip de ten ai.Malaiul este un fel de gomage-care curata celule moarte de la suprafata,dar nu curata in profunzime..plus ca daca ai tenul sensibil nu-ti recomand deloc.Poti folosi un gomage pt ten sensibil..

Pt fundulet,depinde..daca esti lata in solduri nu ai ce face..Asa e structura ta si nu ai ce face,daca insa ai sunculite pe acolo..exercitii la greu..De la masaj nu slabesti.E bun pt celulita,dar nu slabesti..eventual se mai duce putin din grasime..

Da poti slabi uniform,fara gym,fara masaj la un salon de cosmetica,au astia niste aparate de nu-ti vine sa crezi..bani sa ai[:D]

pupici.

Edit-am uitat de insomnii..Un pahar de lapte caldut seara(neindulcit),un mar ajuta.Nu bea cola dupa-amiaza,seara sau cafea.Nu manca ciocolata seara.Nu face sport seara,eventual faci cu cel putin 3 ore inainte de ora de nani..Ceaiul de tei ajuta,de paducel..In principiu seara nu-i bine sa mananci dulciuri,sa faci sport,sa nu iei cina tarziu sau inainte de a te culca....Pune-ti in lampa de aromoterapie un ulei de levantica si relaxeaza-te..ajuta!

numai bine.[flo]

Scuze,m-am intins cat o zi de post..[flo]

POZE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...