Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

blat de pizza? stie careva?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si pe mine m-ar interesa o reteta de blat pentru pizza,dar sa fie crocant.

M-am uitat pe linkul respectiv si n-am gasit.Daca are cineva un sfat sau o reteta rog sa scrie.

Mie intotdeauna imi iese aluatul pufos si m-am saturat.Vreau sa mai incerc si alt tip,dar nu stiu cum

 

 

[flo]

 

 

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc [flo]

Am salvat linkul.Saptamana asta voi incerca aluatul si promit ca voi reveni la subiect sa zic cum a iesit ....

 

 

 

 

 

 

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alayna poti sa imi spui si mie cum faci blatul pufos? Mie imi iese mereu gen biscuit, daca il fac cu drojdie, iar cu praf de copt parca nu mai are gust de pizza. Si mai am o intrebare: cum sa fac sa nu mi se mai intareasca pe fund atunci cand o coc?!

Va pup si merci

 

Koalitza

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai,eu fac reteta clasica,la 500 gr faina,1/2 cub de drojdie,sare,1 ou si 250-300 gr de lapte si cca 100 ml de ulei.In alte retete scrie de 3-5 linguri,eu pun mai mult.Poate fi acesta un motiv.Eu in general fac dupa ochi,n-am o reteta exacta.

In general las la crescut 2 ore si bat aluatul bine de masa,daca intelegeti.Si framantat foarte bine.

Pot sa pun aluatul in tava foarte subtire, ca foaia de hartie si mor cand vad ce multe creste in cuptor....

Oricat de mult as schimba reteta imi iese pufos si m-am saturat [bang]

Eu zic ca depinde de faina si calitatea drojdei.De aragaz,de temeperatura.Focul mic.Niciodata iute.Creste incet.

Voi puneti ou in aluat?

Am reteta tot de la [dc] de pe celalalt link de mai sus.Le-am luat si le-am combinat.

 

Daca imi mai aduc aminte de ceva revin.Imi pare rau ca nu pot sa ajut mai mult [:(]

 

 

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va dau eu una super buna, iese sigur !!!!

 

100 ml lapte caldut,100 ml ulei,1 ou,25 g drojdie ( un pachetel din ala mic), sare , faina. Se amesteca toate se intinde foaia si le lasa in tava la dospit pana se pregatesc ingredientele de pus pe blat.

Eu o fac mereu, toti care au mancat au fost incantati.

 

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

 

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...