Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

am nevoie urgenta de informatii despre transfuzii

Recommended Posts

stiu ca acesta este un forum despre copii dar au nu am copii deocamdata . Am un motan pe care il iubesc la fel cum mi-as iubi copilul. Din pacate acum este grav bolnav si sint disperata in incercarea de a-l salva. Are nevoie de transfuzii si nimeni nu stie mare lucru despre asta. A facut deja una dar cu mare risc ( ptr ca nici medicii nu stiau exact procedura) si ceva nu a mers foarte bine acolo. Va implor nu ocoliti subiectul daca stiti si cea mai mica informatie despre asta. Poate aveti prieteni, cunostinte sau pur si sipmplu ati citit despre asa ceva. Orice poate fi de folos in situatia noastra.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din cate spun medicii pisicilor mele, pe care i-am sunat chiar acum, transfuzii de sange la matze se pot face o singura data in viata animalului, dar si atunci cu mare risc pentru ca ei au n grupe de sange si se poate agrava situatia. Dar de ce boala sufera motanul? Poate exista un alt tratament. Mai multe informatii cred ca ai putea gasi pe un forum special dedicat animalelor. Iti trimit privat site-urile respective.

Pepenash over and out!

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...