Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

materna cu seleniu e buna

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este foarte buna si pe perioada gravidiei si dupa, cand alaptezi. Mie mi-a recomandat-o in timpul sarcinii un doctor, cu care am si nascut dealtfel (dr. Albu - sp. Giulesti), in care am mai mult decat incredere!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-a prescris medicul ginecolog din luna a V-a.

Iar in primele luni am luat SanaSol pentru gravide.

Dupa parerea mea, sunt bune....eu nu am avut nici un fel de problema pe perioada sarcinii. Toate analizele au iesit ok...pe toata durata celor 9 luni de zile.

Si eu am luat Materna in perioada sarcinii si apoi cat am alaptat, pana puiul a inceput diversificarea. Nu contine vitamina B9? Pai eu am luat pana in luna a 3a acif folic...si gata...Totul a fost ok, ceea ce-ti doresc si tie.

aime

Materna stiu ca e f buna, ca supliment in sarcina.

Mie la analize mi-a iesit cam asa: hemoglobina 12,6 g%, hematocrit 38 %.

Dr. m-a informat ca nu sunt anemica, prin urmare nici prin cap sa-mi treaca sa iau Materna (ci doar acid folic), care datorita Fe poate provoca unele contractii ale uterului (deci avort spontan).

La prima sarcina, dr. (altul) mi-a prescris Glubiferul, desi hemoglobina era 12,8 g%, hematocritul 40%.Sarcina a fost excelenta, copilul perfect.

Acum ce sa zic, sunt slabita, am luat 3 kg (am ajuns in sfarsit la 48 kg la o inaltime de 1,70), palida, cel putin de 2 ori pe zi imi scade tensiunea la 8/5.

Daca a avut cineva analize mai bune ca ale mele, si li s-a prescris ceva preparat vitaminic in primele luni de sarcina, sa ma lamureasca si pe mine...

PS Sigur contine B9 (sub denumirea de acid folic) 1 mg pe comprimat. Ar fi bine sa suplimentezi totusi si cu acid folic separat (la ce pret derizoriu are, nu e o problema).

Mi s-a prescris pe durata celor 9 luni (inainte de sarcina cu 3 luni si in primele 3 luni ale sarcinii ajuta bebele, din luna a 4 a ajuta mama).

Sanatate din belsug[pup]

mamica Gen [gravi]18+ si Robert [copil]2 noiembrie 2001

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...