Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

salariu platit de angajator mamei,pt nasterea fiec

urziceanu

Recommended Posts

Cine poate sa ma lamureasca si pe mine in privinta platii unui salariu de baza platit de angajator mamei,pentru nasterea fiecarui copil asa cum este stipulat in contracatul colectiv de munca unic la nivel de ramura invatamant.

Ce trebuie sa mentionez eu este faptul ca am adoptat o fetita ,deci nu am nascut-o eu.Atata timp cat beneficiez de toate drepturile prevazute de lege ,de ce nu pot beneficia si de acest salariu chiar daca din punct de vedere biologic nu am nascut-o eu.

Cu drag,

corina urziceanu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corina_urziceanu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Corina aceasta nemultumire am avut-o si eu.

La noi in contractul colectiv de munca este stipulat acest ajutor de un salariu mediu pe societate in cazul nasterii unui copil. Cand am finalizat adoptia si am dus certificatul de nastere, unde nu scrie nicaieri ca e un copil adoptat, ma asteptam sa ma puna sa fac cerere. Ei au tacut, eu am inghitit in sec, am injurat si am plecat.

Ideea e cat esti de infipta si cat de draguti sunt ei. Sunt sigura ca daca eram eu mai obraznica si faceam cerere in care as fi scris sa analizeze posibilitatea acordarii acestui ajutor avand in vedere ca beneficiez de toate drepturile unei filiatii firesti...bla-bla ar fi fost nevoiti sa o bage in consiliu si sa imi dea un raspuns. Pe care nu l-ar fi putut da decat pozitiv. Dar mi-a fost lehamite de nesimtirea lor....

Oricum, pana nu finalizezi adoptia nu cred ca vezi ceva.

Si totul depinde de bunavointa angajatorului.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...