Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

menstruatia

Recommended Posts

am fost operata de chist foare mare(~10 cm) pe ovarul drept si un chist "cu par" tot la nivelul ovarului drept in 2001; dupa tratamente cu contraceptive (mai intai Logest (4luni), Diane 35 (7luni), Yasmin (7luni) iar Diane 35 restul perioadei. In acest timp rezultatul ecografiilor era acelas: ovare polichistice.

De 5 luni nu iau contraceptive, dar menstruatia este foarte redusa (~o zi) culoarea maroniu inchis. Pot ramane insarcinata in aceste conditii? Cum imi dau seama daca mensturatia este ovulatorie? Acum ~ un an testosteronul era dublu decat valoarea lui normala, dupa tratament cu Diane35 (analizele le-am facut intr-o pauza de trei luni). Este testosteronul implicat in aparitia chistruilor? Afesteaza o posibila sarcina? va multumesc

dm

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pentru problema pusa de tine, aceea de a avea un ingeras in viata ta, te rog sa citesti la urmatorul link http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69986 ce am recomandat fetelor care vor sa aibe un ingeras.

Sunt tehnici simple si te vor ajuta.

Totusi, ca in cazul tau, datorita conditiilor specifice, va trebui sa mai schimbam un pic cateva recomandari finale – din fericire doar cateva, dar pentru asta o sa revin maine seara cu precizarile necesare.

Pana atunci, iti doresc sa ai parte de o zi superba si.... sa fii iubita [amoras] !

DARAEL

http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Sunt disperata!Va rog sa ma credeti!Pana in luna ianuarie am avut un CM regulat la 28 de zile!Ultima menstruatie normala a fost pe 24 ian!Pe 1 feb m-am trezit cu o hemoragie,am fost la medicul meu la spital am facut un eco intravaginal,uterul era curat insa pe trompa dreapta era o fistula!Cu ce era plina nu stiu cert este ca am luat tratament cu antibiotice,piroxicam etc!Pana in prezent nu am avut CM si nu stiu de ce!Testele imi ies negative!Am mers pana si la medicul meu care la eco mi-a spus ca uterul este marit dar nu imi poate spune daca acolo este mucus sau sarcina!Mi-a dat Utrogestan timp de 3 zile sa imi apara CM!Nu a aparut!Ce sa fac?Posibila sarcina?Cum pot sa stiu sigur?Va multumesc anticipat

nu stiu daca ma incadrez in tema, dar am si eu o intrebare..pe 2 februarie mi-am facut o hsg, care a iesit bine, dar de atunci imi vine ciclu mai devreme, in februarie mi-a venit la 23 de zile iar acum in martie la 19 zile..nu stiu daca are vreo legatura cu hsg, poate nu..intrebarea mea era daca e normal sa-mi vina mai devreme, avand in vedere ca mie niciodata nu mi-a venit la 28 de zile ci mai tarziu, pe la 30-35 de zile...si ce as putea sa iau ca sa mi se regleze ciclul? cum calculez care e perioada mea proprice de facut bb, daca la mine dureaza aproape 3 saptamani pauza intre menstre? please help...

quote:Originally posted by DARAEL

..... dar pentru asta o sa revin maine seara cu precizarile necesare.

id="quote">id="quote">

Scuze... scuze !

Rar se intampla sa nu-mi respect o promisiune, dar conditii “meteo nefavorabile” m-au sabotat in dorinta mea de a da un raspuns imediat.....

Oricum, nu am uitat ce am promis – o sa revin cu precizarile maine seara.... sper [^] !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

I’m back !

Asa cum am spus, voi adapta un pic „TRATAMENTUL ASTEPTATI DE TOTI”, special delivery pentru tine codonid="blue">:

Deci:

- CEAI „SECRET”: se prepara astfel: pentru 1 litru ceai se pun 3 lingurite coada soricelului, 1 lingurita musetel si 1 lingurita ceai de fructe de padure la cutie (nu pliculete). Se prepara minim 1 litru / zi, indulcit cu miere preferabil de tei si se bea din el toata ziua.....

- PROPOLIS – zilnic 20 picaturi / zi seara. Atentie !!! CONTINE ALCOOL SI DA REACTIE + LA CONTROL PT SOFERI !!! Daca o sa conduci, nu lua decat acasa ! Propolisul nu se inghite direct – se tine in gura cat mai mult, se plimba prin gura si doar apoi se inghite....

- OBLIGEANA – radacina o gasesti la Plafar. Se ia cate o bucatica cat unghia de la degetul mare si se rontaie precum guma de mestecat. Nu se inghite, dar se suge intens iar saliva se inghite din cand in cand. Are un gust mai ciudat (un pic vag amarui), dar te vei obisnui repede. Faci asta minim jumatate de ora cu bucata de obligeana apoi o arunci.

De cate ori ? Zilnic de 2-3 ori.

- ARGILA – se ia un varf de lingurita praf si se pune peste o lingurita de miere tot de tei. Se inghite rapid si se bea apoi din ceaiul “secret” descris mai sus ca sa nu ramana in gura argila. Se face zilnic, long time.

- ULEI DE CATINA – ulei, nu capsule cu ulei. Se ia zilnic o jumatate de lingurita seara, 1 luna da, o luna pauza si tot asa...... long time. Minim 4 luni da si 3 luni pauza / an, in perioada rece a anului.....

Cam asta ar fi.

In plus, daca vei cauta o perna electrica sa o tii calda in zona rinichilor seara, macar jumatate de ora zilnic, vei vedea ca face minuni.

Iti doresc multa sanatate [floare3] , sa te faci bine, iar ingerasul care va veni in familia voastra sa-ti pape urechile [amoras] !

DARAEL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...