Happiness_4_us Publicat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2006 Am un bun priete care sustine ca, in conceptia barbatilor, idealul feminin este: Frumoasa, Proasta id="red">si Mutaid="red">. Frumoasaid="red"> sa nu iti fie rusine sa iesi cu ea in lume[/blue], Proastaid="red">, sa nu o duca mintea si sa fie mai desteapta decat barbatulid="blue">, iar daca e Mutaid="red">, lumea nu are cum sa observe ca e si proasta, ptr ca nu vorbeste.id="blue">. Oare chiar asta este idealul barbatilor? Voi ce parere aveti?id="blue"> Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ortansa Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 da,mai spuneau unii ca idealul feminin pt. ei e femeia gonflabila si nu-i crezusem.:-D ...if you know what I mean.(proverb american :-D)id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cl Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 quote:Originally posted by Ortansada,mai spuneau unii ca idealul feminin pt. ei e femeia gonflabila si nu-i crezusem.:-D...if you know what I mean.(proverb american :-D)id="Book Antiqua">id="red">id="quote">id="quote">Si bine ai facut ca nu i-ai crezut, pentru ca se poate...sparge[hot]...Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 ar fi bine sa ne raspunda un barbat. haideti cu curaj!!!!!!!! MG [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Cred ca-i un banc, nu? Similar cu acela ca barbatul este o prelungire inutila a p----! poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Si eu zic la fel ,ca e banc.[biz] ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 eu n-am auzit varianta asta extremista, doar ceva de genul: - nu foarte frumoasa, ca sa n-ai probleme; - fara educatie, ca sa considere ca are barbat bun daca n-o altoieste cind ajunge acasa beat; - GOSPODINA; - fara pretentii: ca el sa fie vedeta in casa - in nici un caz ea. Asta era idealul unui fost, divulgat intr-un moment de betie si sinceritate [alcool] [:-)))] Evident ca a doua zi, cind s-a trezit, a negat tot, si a dat in floricele: dragoste, respect... etc. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jocelyn Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 E o aiureala, asta nu poate fi idealul feminin decat in mintea unor barbati la fel de redusi precum si-ar dori femeia de langa ei. Asa ca nu dau doi bani pe ideile astea fenomenale ale unora vai de capul lor. It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Poate sunt multi barbati care cred ca asta este idealul feminin. Dar nu toti cred asta! Sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Martie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2006 Nu toti, dar eu cred ca sint destul de multi. Asa cum sint multe femei care nu isi doresc decit un barbat-reflector, plin de bani, faima si glorie, in lumina caruia sa "dea" ele bine. Exista oameni de ambele sexe care nu se iubesc decit pe ei insisi. Asta e. Exista. Si isi iau un barbat sau o nevasta in functie de masura in care le-ar spori confortul propriu. Eu nu zic ca sint neaparat de condamnat. Mai degraba de compatimit. E un handicap afectiv, in fond.... Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.