Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ATI LUAT BANII PT CIC IN MARTIE?

otiliarusu

Recommended Posts

Am primit prin 8-10 februarie banii pt ianuarie, dar acum nu mai stiu cind sa mai stau pe acasa ca sa ma gaseasca postasul?!Ati primit careva deja banii, acum, in martie? Sau mai avem de asteptat....noi,norocoasele ca unele dintre noi nu au primit din nefericire nimic pina acum?!

Multumesc si sanatate la copilasi!

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cel mai bine intrebi la oficiul postal de care apartii care e data in care aduc pensiile/alocatiile in blocul sau pe strada ta.

Asa cum bine ai zis, esti o norocoasa ca i-ai primit pe aia pe ianuarie, mie mi-au zis azi ca perioada de virare e 9-20 deci de azi incepand ar trebui sa apara si la tine.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

si eu banii i-am luat azi,cei pe februarie, intr-adevar indemnizatiile au venit de ieri,eu apartin de op24 in Pantelimon si nu mai domiciliez la adresa respectiva, asa ca mi-am facut un obicei din a suna zilnic la posta[tel]si cum aveam programare pe 24 si nu-mi convenea,a trebuit sa iau din buget sa-mi fac relatii la sursa,asta pana o sa ne vina banii pe card.[si-eu]

adriana

Fericitelor, eu nu am luat banii nici pe ianuarie-sunt in CIC din 20 ianuarie-[alcool]. La sfarsitul lui februarie cei de la Directia de Munca din Cluj mi-au spus ca dosarul mi-e dat la plata?????? dar nici pana azi nu am primit nimic. Sieu cam sunt pe acasa nu cred ca am ratat postasul[bang]. Oricum chiar daca l-as fi ratat nu ar fi trebuit sa-mi lase un biletel la usa sa ma duc la posta?

Luni sun din nou la Directia de Munca. N-am chef sa ma trezesc cu banii la vara ca nu-mi pot creste copilul cu aer.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

nici eu nu i-am primit inca in aceasta luna[:(!]...nu pot sa accept asa ceva ...eu de cand am inceput sa lucrez nu mi-au intarziat NICIODATA banii...rusine sa le fie la cei care administreaza...franele societatzii,ca altfel nu pot sa le spun...imi cer scuze dar sunt asa de nervoasa....pai eu ce fac cu taxele...rusine...rusine!!!id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Arial Black">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Arial Black">

Pozeid="violet">id="Arial Black">

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...

pavel stratan

id="right">id="violet">id="Times New Roman">

mie in februarie mi-au venit banii pentru ianuarie pe 9...dar luna asta inca nu au venit.... si la fel...mie imi vebneau banii intotdeauna la timp de la servici... [:(]

a trebuit sa ma imprumut ca sa imi platesc ratele si sa iau pampersi si lapte... ma gandesc cu groaza ca poate sunt mamici care nici nu prea au de unde se imprumuta....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...