Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gatiti pentru o saptamana?

Recommended Posts

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vitaminele oricum se distrug prin fierbere, asa ca daca faci o ciorba sau o tocana... nu prea stiu ce vitamine mai raman ...

Eu gatesc o data pe saptamana (cind gatesc), nu ciorba pt ca nu ne place, de preferinta 2 feluri 2 (de exemplu o mincare de mazare cu carne si un pilaf) pe care le alternam in cursul saptaminii si le "imbogatim" cu salate sau garnituri diferite. Intre ele - minuturi.

Ca restaurant chinezesc cu home delivery, va recomand Golden Dragon - www.golden-dragon.ro, au preturi acceptabile si portii maricele.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Distribuie pe alte site-uri

Salve,

Eu gatesc de regula lunea si vinerea ciorbe/supe, nu putem sta fara ele, si eu, si sotul si copilul suntem ciorbari!Mai fac tot atunci si un felul doi, iar vinerea, din cand in cand fac si cate un desert sa avem pt sfarsitul saptamanii!

In general sambata avem zi de cartofi prajiti cu gratar/carne la cuptor, cu mujdei/diferite salate.........

Duminica mancam la socrii sau iesim in oras[cina2].....

In tot cazul, eu evit pe cat pot sa gatesc sambata, duminica nici atat, asta si pt ca vinerea scap mai devreme de la servici, si atunci profit si in timp ce fierbe mancarea[yami], mai spal[spala][rufe], aspir[curat],etc,astfel incat sa fim cat mai liberi sambata si duminica[cool][cit][bis]!

In tot cazul fetelor, pe mine ma ucide felul doi asta [bang], nu stiu ce sa mai fac deloc, vreau sa scap de eternele tocanite, sosuri, etc, da....nu prea reusesc fac ce fac si tot la ele ajung[batcap]!

Acest fel doi de obicei il mancam cand venim de la serviciu, iar seara mai incropim cate ceva [papica]: fac cartofi fierti/copti cu branza/iaurt/smantana; mamaligutza cu branza de burduf si oua(un deliciu); cand am resturi de mezeluri in frigider le toc,rad si cascaval,si mi le pun in casolete in frigider, a doua zi cumpar un pachet de blaturi de pizza (sunt 3/4 buc la pachet)si le fac in 5 min la microunde!

Sa ma mai gandesc ce mai fac asa, mai repede........

- Gratar, cu salata de varza (noua ne place mult salata de varza)....

- mai facem cate un piure,cu div garnituri(chiftelute, snitele).

De congelat, mai congelez si eu: sarmale, chiar si cand fac ciorba de fasole, pe care sotul meu o adora, dar eu nu o sufar, mai congelez cate 2-3 portii.....si-i mai fac surpriza, cica (ma plang ca am fiert la ea[:D]..........)

Acum, apropo de mancarea chinezeasca [asia],stiu de unde sa comand, dar va rog, pe cei/cele care serviti ac fel de mancare sa-mi spuneti si mie CE anume e mai bun! Spun asta pt ca eu am luat o data plasa! O singura data am fost la rest chinezesc, si am comandat PUI CU BAMBUS, tot vazusem la TV pe toti ca mancau, una doua bambusul asta [pofta]!!!

Si cica, hai sa incerc si eu si, dupa ce ca a durat o gramada pana mi l-a adus (ma avertizase ospatarul ca dureaza mult prepararea lui),am fost ffff dezamagita [:0]!! Eu, asteptam [yum] si imi imaginam deja ca mi se va aduce un mare pui fript si cu bambusul alaturi dar [am], nu am avut parte decat de un fel de sos in care pluteau niste bucatele mici de pui inauntru(cu greu am realizat ca ala-i puiul),langa care mai erau niste........betzisoare lunguetze, adica ,mult asteptatul bambus [:p].....In afara faptului ca m-am distrat copios pe seama mult asteptatului meniu, nu am mai avut altadata curajul sa mai incerc ceva........asa ca, va rog, ajutati-ma [help].....

Pupici si multa inspiratie,

mami ailuI [recevere]

Sunteti niste fericite cele care aveti un familion care manaca orice fara sa comenteze.La mine este mult mai greu. Nici sotul si nici fata nu mannca ciorbe iar de rastul ce sa mai zic. Am facut un top cu ce manaca fiecare si m-a luat durerea de cap. Sotul manca vreo 10 feluri de mancare iar fata 8. Ei ce ziceti? Si mai imi spun iar asta ai facut cand eu nu stiu cum sa le mai diversific.Apropo Ana68 cred ca sotii nostri sunt frati ca si la al meu daca ii dau fasole uscata sub orice forma ar manca de 3 ori pe zi 30 de zile.

Noroc cu mine ca nu sunt mofturoasa dar si ghinion ca la mine se si vede......

[:X][:X][:X]Corina

Dragele mele, [pup] pentru postari! La noi este un pic complicat pentru ca trebuie sa evitam prajelile iar eu nu consum cartofi, orez, paine, paste, carne pane datorita regimului. Pana la urma cred ca ar fi bine sa-mi cumpar o oala sub presiune pentru preparare rapida si probabil ca si vitaminele se pastreaza mai bine asa.

AiluI, super ideea cu pizza la microunde! La felul doi eu folosesc frecvent legumele congelate care fierb destul de repede.

Corina si Ana68, si sotul tot asa, ar manca fasole uscata in fiecare zi!

Spor!

Mihaela

Neatza fetele.

Si la noi in casa se gateste doar o data pe saptamana,cand vine menajera sa faca curat[^],atunci face si de mancare (gateste bine,nu ca vreau sa o laud ,dar sotul meu este mofturos la mancare,si la ea nu face figuri)[:p],noi suntem la servici de dimineatza pina seara[bang],asa ca nu mai avem timp de facut mancare[q],noroc cu menajera ca altfel mancam numai racituri,in rest imi place sa gatesc [papica]si de cate ori am ocazia fac manacare si dulciuri[:D]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...