Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Clipe din trairile sufletelor noastre... (4)

Recommended Posts

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai da' prolifici mai suntem.

Asta e bine, inseamna ca grupul incepe sa se inchege din ce in ce mai bine, nu ?

Alma, e frumos tare la "14 scaune" dar cam izolat si nu se poate ajunge decat cu masina, drumul de la soseaua principala pana acolo e asa-si-asa din cate stiu eu.

Mie imi place acolo, cunosc zona foarte bine, insa nu cred ca e o idee buna sa mergem intr-un loc izolat mai ales daca vin bebei atat de mici, cum e cel al Rodicai sau chiar Raducu al lui Cati. Cine stie ce mai uitam acasa si in mijlocul padurii nu gasim magazin cu pampers, de exemplu.

Acolo e ideal pentru orgia preconizata intre adulti[:D], padurea amortizeaza toate zgomotele[:D].

Dar...mai veniti cu propuneri, cu idei...eu doar mi-am dat cu parerea.

Si tot cu gandul la bebeii mici, eu as propune sa mai asteptam un pic, sa fim siguri ca e vreme buna.

Alyssa...ma doare sufletul ca noi facem aici planuri fara voi...

Iulia

Distribuie pe alte site-uri

Mey, Ril, eu glumeam...si stii cum e, persoanele de fata intotdeauna se exclud.

De fapt nici nu glumeam, bravam!

Realitatea e ca la naiba, uite ca nu ma vaneaza nimeni. Ce-i drept in Galati zic statisticile ca ar fi 7 femei la un barbat.

Cati, tu stiai de nenorocirea asta?

Trebuie sa migram ca pasarile calatoare pe alte meleaguri....

Iulia

Vino, Ril, te asteptam cu drag.

Numai sa ne spui cum crezi ca ai sa te descurci cu 7 femei/cap de guler alb, cand se vor sincroniza si vor avea chef de shopping toate odata?[:D]

Asta ca sa nu ne gandim la alte sincronizari...

Iulia

14 scaune! e superb acolo(am fost acum, de curand) si foarte indicat si pentru pitici. Nu va faceti griji ca ar fi prea izolat, e la cativa kilometri de Siriu, ar fi foarte greu sa va simtiti izolati acolo. Cat despre transport...daca va organizati puteti pleca cu 2-3 masini si sunt sigura ca o sa va distrati pe cinste.Chiar ar fi frumos sa intalniti si sa "sudati" prietenia dintre voi...

Mi-am permis sa vin cu ...o parere pentru ca va admir foarte mult pentru felul in care va sustineti si pentru umorul cu care incercati sa faceti fata unor situatii uneori..dureroase. [flo][flo][flo][flo][flo]

quote:Originally posted by Alyssa

Io am auzit ca in Nepal stau rau de tot cu femeile!!! Cica acolo o femeie are mai multi barbati ca sa aiba cu totii sansa sa fie insurati!!!Ne mutam acolo? Sau il impartim pe Rilbuc asa ca surorile?...

id="quote">id="quote">Eu am o slabiciune pt bruneti. Da' mare ! Da' totusi sa nu fie...prea bruneti, daca intelegeti ce vreau sa zic apropo de nepalezi[:D]Asa ca, ramane varianta cu impartirea lui Ril...si nu frateste, ci proportional cu varsta, da?Deci stati la coada ca va chem eu cand va vine randul[:D]Ril, sper ca n-ai nimic de zis in apararea ta[:D]Iulia

quote:Originally posted by ELIZA MIRON

14 scaune! e superb acolo(am fost acum, de curand) si foarte indicat si pentru pitici. Nu va faceti griji ca ar fi prea izolat, e la cativa kilometri de Siriu, ar fi foarte greu sa va simtiti izolati acolo. Cat despre transport...daca va organizati puteti pleca cu 2-3 masini si sunt sigura ca o sa va distrati pe cinste.Chiar ar fi frumos sa intalniti si sa "sudati" prietenia dintre voi... Mi-am permis sa vin cu ...o parere pentru ca va admir foarte mult pentru felul in care va sustineti si pentru umorul cu care incercati sa faceti fata unor situatii uneori..dureroase. [flo][flo][flo][flo][flo]

id="quote">id="quote">Saru' mana nasa !Dupa cum vezi, eu inca il mai caut pe finu'. Cand l-oi gasi, stai pe-aproape ca il iau de o aripa si viu cu el la tine, ti-l aduc plocon n-am uitat.[pup]Iulia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...