Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

E permis ichtiolul in sarcina?

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dupa ce am cautat pe net pare sa fie ceva natural.Nu cred ca are contraindicatii dar totusi pina la o vizita la doctor nu mai folosi crema.Stiu ca antinflamatoriile gen diclofenac etc nu sunt permise in primul trimestru,crema asta nu cred ca intra in aceasi categorie.Nu scrie pe prospect nimic?

Sarcina usoara si bebe sanatos[flo]

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

danipid="blue"> si lauretaid="blue"> merci de raspunsuri.

Mi-am facut azi programare la dermato ... ca nu mai aveam stare.

Deci: am o forma mai usoara de stafilococ, care se manifesta la mine ca un fel de eruptie purulenta si apare imediat dupa ovulatie, cauze hormonale, eu cum aveam ovulatie doar de cateva ori pe an, anul trecut ce mi-am mai reglat CM-ul ... dar tot aveam doar din 2 in 2 luni ... tratam aceasta afectiune cu unguent cu ichtiol, care nu stiu daca e naturist sau nu ... ca eu desteapta nu pastrez si cutiile de la unguente. Aseara, probabil de griji, sau si de la raceala mi-a mai iesit si un herpes la gura ... pe care l-a vazut imediat dr.

Acum mi-a dat asa: fucidin, aciclovir si ceva homeopat Staphylococcinum.

Tratamentul il voi incepe de luni, doar daca mai am probleme, si dupa ce vede si dr. mea ginecoloaga retzeta.

Cu ichtiolul m-am speriat degeaba, nu are repercursiuni asupra lui bebe.

Numai bine.

Miroid="blue">[gravi]5+

Desenele Adnanei

Eu faceam des herpes pe buza chiar si de la o suparare.Am facut si in sarcina.Stiu ca nu e voie aciclovir in sarcina.Oricum daca herpesul a apucat sa "explodeze"nu mai au rost unguentele oricum isi face de cap.

Nu te da cu nimic pina mergi la doctorul ginecoloc.

Pupici [pup]

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...