Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici casnice (17)

Recommended Posts

[colegi] CATALOGid="red"> - mamici casniceid="red">id="size2">id="Arial Black">id="size4">[colegi]andora - Andreeaid="red"> 14.02.1977ange - Cameliaid="red"> 10.03.1972an-k - Ancaid="red"> 19.10.1982alexa si mami - Alinaid="red"> 24.01.1979Anculina - Anculinaid="red"> 30.06.1977andradanatalia - Andrinaid="red">adinell - Adrianaid="red">Bimilit - Biancaid="red"> 11.03.19..candy24Crismir - Mirelaid="red"> 1.03.1976dana d - Danaid="red"> 15.06.1967diadaniela - Danaid="red">Danelutza - Danielaid="red"> 14.05.1967Gargaritza - Cristina id="red">6.10.1977gegea - Geaniid="red"> 4.04.1980impreuna - Flaviaid="red"> 28.08.1979ioana2004 - Marianaid="red"> 22.01.1976mama_de_bebe - Stelaid="red"> 17.05.1975mihaela amalia - Mihaelaid="red"> 13.06.1982mirela alina - Mirelaid="red"> 7.10.1977Mona_B - Monaid="red">nelia - Corneliaid="red"> 22.09.1968pinguleasa - Nicoletaid="red"> 18.10.1982porumbel30ralucule - Ralucaid="red"> 1.07.1978raalucutza - Ralucaid="red"> 17.10.1982osna - Svetlanaid="red"> 28.01.1979symaco - Corinaid="red"> 28.12.1982Tina_Welsh - Tinaid="red"> 14.02.1984 Sa fim iubite !id="red">[flo]********************************************************************* suntem [rufe] pentru ca suntem [mamica]si[gravi] [;)] id="red">id="blue">*********************************************************************[fetita][fetita][fetita][fetita][fetita] Mamici[mamica] ori 1 id="blue">[baietel][baietel][baietel][baietel][baietel]andora - Raluca Maria(Gogo) id="red">id="red">10.10.2004Anculina - Maria Carolina id="red">26.05.2004An-k - Biancaid="red"> 14.03.2005alexa si mami - Alexaid="red"> 23.10.2004andradanatalia - Andrada Nataliaid="red">adinell - Andrei Matiaid="blue"> 22.09.2005CRISMIR - Robert Cristian id="blue"> 19.10.2004diadaniela - Alexandraid="red"> 27.11.2002Danelutza - Isabellaid="red"> 5.06.2005Gargaritza - Irinaid="red"> 6.02.2005gegea - Dariaid="red"> 3.04.2005impreuna - Saraid="red"> 25.11.2004ioana2004 - Ioana id="red">23.20.2004mirela alina - Mateiid="blue"> 11.09.2003Mona_B - Vlad Andrei id="blue">5.12.2004mihaela amalia - Amaliaid="red"> 14.10.2004pinguleasa - Alexandra Celine id="red">20.12.2004ralucule - Tristanid="blue"> 7.10.2004 [fetita][fetita][fetita][fetita][fetita] Mamici[mamica] ori 2[mamica]id="blue">[baietel][baietel][baietel][baietel][baietel]ange Maia Ioana id="red"> 16.11.1998 Robert Mihail id="blue">13.05.2003BimilitTudorid="blue"> 23.09.1993Mateiid="blue"> 24.02.2005dana d Alexaid="red"> 8.09.1994Ilincaid="red"> 28.02.2003mama_de_bebeBiancaid="red"> 8.05.2004Robertid="blue"> 1.06.2005nelia Agataid="red"> 28.06.2001Tudora id="red">30.04.2005symaco Vanessa Sybille id="red">15.12.2002 bebe Anastasiaid="red"> - in burtica[fetita][fetita][fetita][fetita][fetita] Mamici[mamica] ori 3[mamica]id="blue">[baietel][baietel][baietel][baietel][baietel]Porumbel30Andreiid="blue"> 1.02.1998Paulid="blue"> 9.11.2001Ianid="blue"> 9.02.2006[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi] Burticiid="red">[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]Tina_Welsh - [bb] 5.04.2006osna - [bb] 09.2006symaco - [bb] 17.04.2006raalucutza - [bb] 25.05.2006 Nastere usoara pretenele! id="red">[flo] [pahar][s][pahar]Aniversarile lunii[pahar]id="blue">[s][pahar]mamiciid="red">Mirela (crismir) 1.03Cami (ange) 10.03Bianca (bimilit) 11.03copiiid="red">[copil]Vlad Cristianid="blue"> (mami vladhana) 1.03Biancaid="red"> (mami an-k) 14.03 [foto]ALBUMELE NOASTRE[foto]pt. foto solicitati userul si parolaid="size1">capitolul 16Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai fetelor, care ati trimis vantul asta rece aici ? Aud ? Osna , poate tu ! Flavia, fa bine si trimite-ne si noua din belsugul ala de soare cateva raze ! Brrr ! Da frig mai e ! Si bate vantul de te ia pe sus !

Asta , dupa ce a fost soare si frumos in urma cu cateva zile !

Ian va multumeste mult pt. felicitari si urari [asia] [pup] .

Eu maine voi fi plecata asa ca ofer din toata inima [pup] si [flo] Biancai si Cameliei .Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana placut si mai vorbim saptamana viitoare ![recevere]

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Readuc la cunostinta dvs faptul ca le putem felicita pe sarbatoritele noastre: Camiid="red"> aici si Biancaid="red"> aici

Cami pai ti-am "copto" cu o zi inainte asa ca sa te pregatesc sufleteste, ca de maine nu mai ai 20 de ani:)

Corina, sa speram ca nu vor fi probleme mari din cauza precipitatiilor [pup] Las ca se topeste si zapada si vin caldurile alea infernale... (nu le suport, prefer frig:)

Pe unde ati disparut toate?

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Symacoid="blue"> am incercat cu linguritza zburatoare, a zburat tat'su de-a ametzit, nu tzine figura, a priceput ca e papa care nu-i buna, e mai smechera ca noi. [bang]

Fetelor va trimit soare de la mine, ca eu fusei la plimbari si cind se trezeste Isa, ma duc iar la agatzat, de data asta cu unditza, ca tot vazui dimineatza unu'cu coada in balta, dadea la peste, dar nu prindea nimic.[:D]

Povestea nasterii principesei noastreid="blue">

Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Eu nu pot tine pasul cu voi si pace [box] Paiplec afara, culc copilu' si gasesc pagini intregi? offff

Sinteza sintezei:

IAN id="blue">SA CRESTI MARE SI FRUMOS id="green">SI LA FETE DRAGASTOSid="red">!id="blue">

Flavia abia acum am ajuns si eu la mailuri si-ti multumesc muuult e superb.. bine-ar fi sa avem ochi pt toate minunile din jur pe care Dumnezeu ni le pune pe tava doar-doar om intelege si noi sensu' lucrurilor.... [pup]

Osna scumpa ce tare e faza cu dusurile.. acum e adevarat ca gogoasa mea face tumbe in burtica la dus dar eu zic ca de bucurie [copil] Stresata nu parea deloc n mod sigur [8D] Bafta la eco!!!

Danelutza hahaha mor de ras cu agatatu' ca si noi tot acolo fuseram cu o prietena de-a mea asa ca-ntre fetiscane. Evident ca Gogo avea exclusivitate si la fumei si la tipi.. si unii erau asa mistooo [mariaj]Ptiu ca-i post si gandurile-s pacatoase [alcool]

Porumbel iaca arunc eu colea neste soare [beach].... daca ajunge sa-l trimiti retur ca si eu am inghetat.

Cami hai ca mai e putin si esti majora [^]

Aoleu ma striga maimuta fug rapid va pup

Secretul cu cadoul cred ca alina i poate banui cel mai bine. cred... diseara dau vestea si cheul aferent [dual]

[beach][beach]

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

Osnaid="blue"> sa ne aduci vesti despre bebeu', lungime, kg, tot si sex...

Andoraid="blue"> si tipul pe care l-a agatzat Isa era beeetooon, daca ma aude barbatu' ma scalpeaza.

Iaca m-am laudat ca ies la agatzat, dar odrasla doarme de doua ore, da'nu-i bai ies miine, iaca asha ma pregatesc [ispita] poate, poate il gasesc... Ai dreptate, ce pacatoasa sint e post, dar las ca ma iarta doamne, doamne, ca pacatuiesc doar cu gindul, cu fapta... nuuuuuu, nu inca [:D]

Povestea nasterii principesei noastreid="blue">

Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Porumbel ia de aici putin soare (si afara si in suflet:)

Svetlana sa ne aduci vesti bune, abia asteptam noutatile.

Fetele cu agatatul (Danelutza si Andreea), las ca aveti barbati de barbati, iar pt copchile ui' aici ce de flacai, tot unu si unu [:D]

Sa vedeti faza: am primit o geanta eleganta pe la Craciun, dar pt ca nu m-a incantat in mod deosebit, am lasat-o in dulap. Azi am dat de ea si ma gandeam sa io parasutez la sor'mea, cand am vazut ca-i de la Victosia's Secret. So tin, sa no tin...?! :)

Gata, ma duc 'napoi la impachetat:)

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

quote:Originally posted by mihaela amalia

Flavia da' unde pleci fara noi de-ti faci bagajele???[:D]

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">
id="quote">id="quote">Ma duc in vizita la ai mei, la bunici la Arad. Nu cred ca la Timisoara mai ajungem ca e timpul scurt, dar vin ai mei la Arad, reuniune de familie:) Treaba serioasa, ce mai [:D]Da nu ne-am mai vazut toti demult, asa ca de abia astept [recevere] Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...