Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Recommended Posts

Gravidute si mamici, paciente ale dr. Moisa:id="blue">id="size3">

Marinaid="red">[flo2]- mamica Mariucaiid="red">[fetita] (IAS)id="size1">

Ana Mariaid="red">[flo2]- mamica lui Victor Stefanid="blue">[baietel] (IAS)id="size1">

Cataid="red">[flo2]- mamica Biancai-Andreeaid="red">[fetita] (natural)id="size1">

Amparoid="red">[flo2]- mamica de gemeni [fetita][baietel] (IAS)id="size1">

Indyid="red">[flo2] - [gravi] Mirceaid="blue"> (natural)id="size1">

Mishiid="red">- [gravi] (FIV)id="size1">

Madynid="red"> - [gravi] (natural)id="size1">

Alexia27id="red"> - [gravi] (dubla IAS)id="size1">

RoAnaid="red"> - [gravi] (IAS)id="size1">

Mitid="red"> - [gravi] (FIV)id="size1">

mamiFloriid="red"> - [gravi] (IAS)id="size1">

roxanyaid="red"> -[gravi] (natural) id="size1">

Veroniciid="red"> - [gravi] (FIV)id="size1">

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prietena noastra de sufletid="blue">id="size3">

Aileeneid="red">[flo2] - mamica lui Alexandreid="blue">

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Un nou capitol deschid cu multa bucurie, il dedic Veronicai, invingatoarea noastra de acum![si-eu]id="blue">id="size3">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul răspuns

VERONICIid="red"> - doar ti-am spus ca esti mamica...

Sunt fericita pentru tine si iti urez o sarcina usoara si [bebic] [bebic] frumosi, mancaciosi, sanatosi...abia astept sa ne spui daca-i un bb sau 2 sau...

Hai sa va spun ce am observat eu - asta apropo de Oanaid="red"> care a zis ca am radare:

Oana, Teo, Pusu-Liana, mamiFloriid="red"> - pe toate le-am ochit si de ce:

sunt mai zambarete, mai vorbarete, au in ochi acea sticlire ca ne leaga ceva...pe multe le-am vazut incruntate, ingandurate...ele erau altfel.

De ex. Carmen, marti era toata un zambet cand a intrebat-o asistenta cum o cheama (asa am retinut cand a zis Carmen si nu mai stiu cum...)

Mai era lume pe acolo, dar...

Eu, am intrat val-vartej, eram un car de [drac] - putin spus car - mai bine, carul mare - si am spus scurt: "Vin direct de la Giulesti, vreau doar o reteta, dna dr. stie ca am vorbit la telefon!"

Dar, Carmen...era acolo, linistita si tot un zambet!!!!

Pai cum sa nu fac legatura, urmatoarea zi, cand am citit ce a scris ce vazuse la eco dr si mai o chema si Carmen!!!!!!

Mai am o nelamurire - INDYid="red"> - nu trebuia sa nasca?

[pup]

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."

Beatrice

Poze dragi

Betyid="blue">[flo2], asa este! Ai ceva spirit de observatie... eu te-am recunoscut imediat, am avut chiar o secunda intentia sa intru in vorba cu tine, dar... am avut o retinere... mi-am dat seama ca esti grabita, voiai doar o reteta... si m-am abtinut. Eu te-am recunoscut din poze [;)] dar tu chiar nu aveai de unde sa ma 'recunosti' pe mine![:I]

Nici nu stiti cat ma bucur pt Veroniciid="blue">[flo]... multe sperante am si eu cand voi face fiv...

Fetelor, eu sunt tare suparata... iar mi-a dat cu tifla ovulatia luna asta... astazi am avut niste intepaturi accentuate pe partea dreapta, am facut eco asa cum m-am inteles cu Moisica si foliculul meu a plecat la plimbare fara nici o aprobare din partea mea! Vestea buna e ca endometrul era de 9 mm, dar vestea proasta e ca nu mai fac inseminare... deci e o luna pier-du-ta! Asta e... ma duc sa ma culc... [q][q][q]

Veroniciid="red">, FELICITARI! Ne-ai dat o veste minunata! Vad ca listuta noastra de gravidute incepe sa se mareasca. Asa mai merge treaba, haideti fetelor dupa veronici!

Felicitari de mii de ori! sa fi fericita si [copil][copil] norocosi si sanatosi. Eu cred ca ai doi[cool][cool].

Betyid="red">, tu urmezi sa fi trecuta pe listuta la gravidute dupa FIV.

Sunt asa de fericita ca mergea treaba cu [copil][copil].

va pup pe toate printeselor!

Carmenicooooid="red"> cum sa plece dupa capu' lui????[neand][neand][neand][neand][neand][neand][neand][neand]

Pai pana la ce dimensiuni apuca el sa creasca, de se sparge asa repede??? Daca endometrul a crescut de la 6 la 9 mm, inseamna ca a apucat si foliculul sa creasca, da' nu mai stiu exact cat avea de crescut.....[8)]

Ultimul contact sper ca il ai in seara asta, chiar daca esti suparica........[pup][pk][pk][pk][pk][roker][roker][roker]

Faptul ca nu faci inseminare nu inseamna neaparat o luna pierduta, mai stii de unde sare....[iepu][am]

Simteam eu ca e ceva cu tine, deoarece nu aveai elanul pe care-l stiam.........[pup][pup][pup][pup]

Fetelor,va multumesc pt raspunsuri,dar se pare ca raman la d-na cezara bucur deoarece am incercat sa o sun pe Moisa pe mobil si vreau sa spun ca mi-a vb asa urat incat mi-a fost mie rusine de rusinea pe care nu a avut-o ea.Nu ma asteptat sa-ti poata vb cinbeva asa urat.Imi pare rau ca spun asta,dar asta e adevarul.Va pupic!

mereu cu credinta in D-zeu!

OANAid="blue">, habar nu am cum s-a intamplat... desi am mai patit-o de vreo 2 ori de cand ma monitorizez... stabilisem cu dr. ca joi seara sa fac eco in alta parte sa am pregnylul pregatit si s-o sun sa stabilim cand fac inseminarea (din cauza ca nu pot veni in timpul zilei la spital, iar miercuri cand dr. era de garda ar fi fost prea curand sa fac eco)... ieri toata ziua am simtit intepaturile, dar nu mi-am inchipuit ca se intampla asa de repede... marti la pranz foliculul era de 14 mm, nu stiu pana la ce dimensiune a crescut, dar avand in vedere ca endometrul a crescut asa de mult in 2 zile, cred ca suficient... As fi vrut sa-ti spun sa stai linistita ca la tine nu are cum sa fie la fel, ca treaba asta nu mi s-a intamplat niciodata cand am facut stimulare (am vazut ca intrebai la alt subiect). Numai pe ovulatie naturala mi s-a intamplat, organismul meu este complet imprevizibil [biz]

Lucia,id="red"> nu stiu ce sa-ti spun, mie mi-a vorbit intotdeauna frumos, chiar nu pot sa mi-o inchipui pe dr.Moisa vorbind urat cu cineva... tu trebuia sa faci IAD, sau nu mai retin eu?[hagi]

Veroniciid="blue"> FELICITARIid="red">! Ma bucur tare mult ca au inceput si la noi sa apara gravidutele! Meriti din plin aceasta bucurie si iti urez o sarcina usoara si un bb sanatos, iar din cand in cand sa mai intri si pe la noi sa ne mai dai o veste despre tine!

Madynid="blue">[pup]pemntru tine si puiutul din burtica!

[pup] pentru voi toate, am sa intru mai tarziu ca acum am multa treaba

Teodora

Pozeid="size2">id="Script MT Bold">

id="blue">

Aniversare 2006id="size2">id="Script MT Bold">

id="blue">

Multumesc pt.urari,bineanteles ca o sa mai intru sa va mai spun ce fac,nu va las eu.....

Aseara dupa mini petrecerea de rigoare (cu parintii,pardon adica bunicii) am avut parte si de cateva pete maronii ,dar amestecate cu albul de la utrogestan va dati seama ce soi de pete erau !!!

Am constatat ca imi este rau numai dupa ce mananc mancaruri lichide: supe, ciorbe, iaurt,lapte,asa ca o sa incerc sa mananc numai ce imi face bine dar o sa includ si mancarea obligatorie pt.ca acum nu trebui sa ma mai gandesc numai la mine.

Daca nu ati mai auzit pe cineva care sa vomite cu zambetul pe buze,sa stiti ca eu sunt aia !!! Tot stau si ma gandesc : Oare mi se intampla mie asta?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...