oanan78 Publicat Martie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2006 O fi adevarat sau doar vreo minciunica, acum vreo cateva saptamani bune a "comunicat o tanti din guvern" ca sar mari nr. de ani pt. a sta cu copilul acasa in indemnizatia pt. cresterea copilului de la 2 la 3 ani deoarece nu se primesc la cresa copilasii mai mici de 3 ani. Voi ati auzit ceva? Mie personal mi/ar prinde foarte bine pt. ca fetita mea are 1,8 luni, si deja am intrat cam in panica deorece nu avem cu cine sa o lasam acasa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liloo Postat Martie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2006 Era doar o propunere si oricum daca se aproba, se va aplica doar incepand cu 2008. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eveline Postat Martie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2006 Deschisesem si eu un subiect pe tema asta....pentru ca eu am inteles ca daca se aproba e valabil din 2007... Ana si Bianca-iubita [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.