Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cine poate face asta???

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hmmmm...Problema e cum colectam urina?Io fug sa-mi caut o olita![fuga]

[:D]

Acu',ce sa zic?La o adica e o chestie din organismu' nostru.Da' tre' ori sa ma iubesc prea mult ori sa am cosuri muulte sa ma balacesc in pipi.id="Comic Sans MS">id="maroon">

Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

"se strange urina vreme de trei zile intr-o sticla bine inchisa"id="blue">.. Phiiiiiiiiuuuuu !...Va dati seama cum miroase dupa 3 zile ? [xx(]

N-as face asa ceva !

Desi... leacul asta babesc e real, pt mici bubite facute in urma loviturilor. Stiu de undeva, de la tara...Testat !

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care

cunoscand necazul,

pretuieste fericirea,

iertarea,

iubirea...

Foto

Dupa ce am nascut si aveam fata patata - eram maronie de nu-ti venea sa crezi - o batrana de la tara m-a sfatuit sa-mi dau pe fata cu urina. Nu am urmat sfatul, bineinteles; am preferat sucul de patrunjel. Petele au plecat cu timpul.

Pe urma am aflat ca nu e minciuna : am descoperit aici o crema folosita in cazul in care ai un ten cu probleme, foarte uscat, patat etc. : e o crema pe baza de uree. Miroase urat de numa', da e foarte eficienta.

.................................................................................

[hop]Dragii de noi id="blue">

.................................................................................

« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »

Kyo

Soacra-mea se spala pe maini cu pishu proaspat de la bebe. Cica face bine la mainile iritate/ranite in gospodarie.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

bleah....[xx(][xx(][xx(]

extern - nu stiu ce efect are, si nici nu-s curioasa in aflarea "miracolului"...insa, intern, sunt 100% convinsa ca nu e nici pe departe un produs minune - cand, se stie ca urina contine amoniac, uree = substante toxice. Plus acid uric...

Sa fie la ei....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman! [baie][majoreta]

Krelia...viitoare printzesita

26 august 2006

id="right">
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
id="right">id="size1">id="Comic Sans MS">id="purple">

In nici un caz eu!!! Pentru niste analize a trebuit sa strang urina trei zile la rand si de cate ori deschideam recipientul respectiv se imprastia o aroma de... primavara[:D] Pentru nimic in lume nu as face tratamente cu urina, oricat de benefice ar fi ele. Exista si alte remedii, naturiste sau nu...

Pepenash over and out!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...