Carmen_Marieta Postat Martie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2006 IN NICI UN CAZ NU AS FACE ASA CEVA. CE S-AU TERMINAT TOATE LEACURILE, SI A RAMAS DOAR URINA! NICI GAND. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
monagan Postat Martie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2006 interesant!!! daca as sti ca m-ar face ca o "zana", as incerca. Picioarele mi le-as tine in urina, dar nu stiu cum m-as descurca cu mirosul. Bleah MG [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Fiquelle Postat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2006 Ei, da, mai avem sa ne dam cu kk pe fata si apoi ne facem zane[alcool]...si cand te pupa iubi pe obrazu' ala fin, ii zici c-ai dat cu pipi??? Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004 http://community.webshots.com/user/fiquelle Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Balbina Postat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2006 quote:Originally posted by Carmen_MarietaIN NICI UN CAZ NU AS FACE ASA CEVA. CE S-AU TERMINAT TOATE LEACURILE, SI A RAMAS DOAR URINA! NICI GAND.id="quote">id="quote">Chiar asa! La cite produse exista acum, inclusiv pentru exfolierea pielii, la urma urmei as folosi tarite, gris, fulgi de ovaz, daca vreau sa fie natural, dar in nici un caz urina.[xx(]------------------Numai bine,Natalia si Vlad (22.06.2004)Bunatatiid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
iren Postat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2006 Corina, vaz ca te preocupa destul de intens aceasta problema, ce zici, cin s-o umple cada, sa-tzi trimit shi tzie fo doo canistre? [*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[*] noi degetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
corinadana Postat Martie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 quote:Originally posted by irenCorina, vaz ca te preocupa destul de intens aceasta problema, ce zici, cin s-o umple cada, sa-tzi trimit shi tzie fo doo canistre? [*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[*]noidegetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">id="quote">id="quote">HI HI ti ai adus aminte!Dar sa ti ca si la tv aici am ascultat! Si cand am mai dat si peste Formula As!!! Eu m am tot gandit ptr picioare dar parca tot mi e sila!!Mi e sa nu dau in altele. Cum sa pun eu pipi in frigi???Whew!!corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
DARAEL Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Doamne apara si pazeste ca in perioada de recoltare sa fie niscai germeni patogeni pre acolo...... caci dupa 3 zile bidonasul respectiv va putea fi folosit sigur sa va umple de bubite (cel putin) si o sa ajungeti sa dati banuti grei pe antibiotice !!! Ce idei le vin unora [alcool] !!! Apropo – subjectul aista e la concurenta cu cel in care se vorbeste de stirile de la ora 19 [indecis] ? DARAEL http://www.geocities.com/dara2el/ “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
corinadana Postat Martie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Darael! Da de asta ce zici? Cica o cescuta de pipilica pe zi ajuta la mentinerea culorii parului, vorbim de cei ce au inceput sa albeasca! Am uitat sa zic: de baut! Whew! corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.