banbolota Publicat Martie 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2006 povestea mea este lunga ,dar in mare este cam asa...casnicia mea sa terminat in urma cu vreo4 ani,suntem salariati amindoi,avem un baietel de 5 ani ,eu din august anul trecut lucrez la o firma in italia,copilul sta cu mama mea si bunica mea ,in timpul liber si cu tatal lui asta cand nu vine noaptea tarziu baut,datariile i le-am platit eu ,a facut o scoala de specializare .imbunatatiri in casa platite de mine mobila achitate de mine,impozit la casa ,restantele de la intretinere ,diferenta de bani care a ramas de achitat la cec(imprumutul de la cumpararea casei pe 20 ani)1000 de euro trebuie sa specific ca la aceasta casa la cumparare au participat si parintii mei si bunica mea care locuieste cu noi,copilul are grija maicamea de el,cu banii care ai trimit luna de luna,pachete.el plateste intretinerea cu bunica mea .vreau sa stiu aceasta casa cine are mai mult dreptul?prietena mea care a divortat de curand -la ea fiind sotul plecat ,mia spus ca din casa ea revenit mai putin de jumatate si el ia dat bani pe aceasta parte de casa .,si un alt lucru este cui ii va fi incredintat copilul,pentru ca el imi spune ca ii va fi incredintat lui ,pentru ca eu lucrez afara si mi-am abandonat copilul ,dar copilului cine ia asigurat traiul de zi cu zi ,la gradinita nu sa dus macar o data la o sedinta,la o serbare.copilul vreau sa specific ca am vrut sa-l iau cu mine in august dar el nu a fost de acord pentru ca nu i-am dat 200 euro pentru asi plati niste datorii.va multumesc din suflet. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.