Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tantrum rosa

Recommended Posts

imi cer scuze daca mai exista un subiect despre folosirea preparatului, dar eu nu am mai intrat de mult si nu stiu de existentza lui.

mi am luat niste tantrum rosa si nu stiu sa folosesc plicurile. mI A RECOMANDAT O DE LA farmacie pt ca am ceva dureri de burtica si spunand eu ca am si o rana pe col si din nefericire momentan NU AM CUM SA ma duc sa mi o cauterizez mi a dat tantrum rosa si Colposeptim..intrebarea e cum folosesc Tantru Rosa, stiu ca se fac irigatzii., am un irigator! ramane sa aflu de la voi dozele..!

merci

[flo]

[pup]

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca in irigator nu intra mai mult de 500 ml de apa .Asta e cantitatea pt. un plic. Ar fi bine totusi sa fierbi apa , pt. microbi , si sa o racesti, dar nu de tot , sa fie calduta .E mult mai bine si mai placut decat sa fie rece.Si se face de doua ori pe zi , dimineata si seara.[:D]

irlandeza

[biz]

TANTUM ROSA este un antiinflamator local care are rolul de a reduce inflamatia locala (vaginala)impreuna cu niste ovule care se dau dupa caz(depinde de afectiunea care se depisteaza)Pt. dureri de burtica nu este de ajuns sa administrezi doar spalaturi vaginale si ovule!!!

mod de administrare:se dizolva 1/2 pliculet de T.R. in 250 ml. apa calduta/zi-pana la un pliculet(dizolvat in 500 ml apa)/zi> si se fac spalaturi cu irigatorul.

Daca mai ai nevoie de un sfat,de ceva,poti sa-mi scrii si iti voi da o parere autorizata!!![medic]

andreea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...