Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Simt ca sunt insarcinata insa nu am dovezi!

Recommended Posts

Dragi mamicutze scumpe si dragutze, spuneti-mi

daca vreuna dintre voi a mai patit asa ca mine:

Simt ca sunt insarcinata, ori am innebunit de tot...

insa toate dovezile sunt contra a ceea ce simt eu ceea ce m-a facut sa nu spun nimic despre aceasta paranoia a mea... insa acum simt mai mult ca oricand... hai sa va povestesc

cand am simtit ca am ramas n-am avut rabdare si la 8 zile dupa presupusa conceptie am fost la 2 ginecologi: la primul prin palpare mi-a spus ca simte o mica sarcina, ca e posibil, la al 2 lea la eco intravaginala mi-a spus ca nu se vede nimic si ca oricum nu s-ar vedea nici daca ar fi pt ca e prea devreme. Asta se intampla pe 16 februarie iar pe 22 feb trebuie sa-mi bina CM (la mine e regulat, de 28 zile) ... inchipuiti-va ca CM a intarziat!!! ceea ce la mine nu s-a mai intamplat!!! insa testele de sarcina negative!!!

eheee totusi CM a aparut pe 24 feb cu 2 zile intarziere insa a fost cel mai ciudat CM din viata mea: adica 1-2 zile sange rosu + inca 3 zile niste scurgeri maronii, foarte maronii (o prietena mi-a spus ca mi-a intarziat si a venit asa ciudat pt ca eu am facut mult sport in luna ian) in conditiile in care la mine CM tine 6-7 zile!!!

insa eu o tineam pe a mea: pana in ziua de azi cred ca am facut 30 teste: toate negative

deci, spuneti si voi: am innebunit de tot sau nu?!! eu cred ca da

pt ca: simptome nu am iar testele sunt toate negative plus ca CM in feb a venit, in felul lui ciudat, dar a venit

am programare pe 4 aprilie la dr...

insa eu simt in continuare ca sunt insarcinata... ma simt foarteee altfel...nu stiu cum sa explic... poate voi ma intelegeti...

sunt curioasa: CM tb sa-mi vina pe 24 martie: eu sunt sigura ca nu mai vine pt ca simt ca sunt

meu: sanii sunt Ok, insa sunt extrem de balonata de vreo 2 saptamani incoace, incat nici nu mai pot dormi pe burta, am tot felul de dureri prin toata burta si abdomen, dar dureri suportabile, plus o tensiune continua la nivelul uterului: toate aceste dureri si furnicaturi si miscari palpabile din burtika mea sunt continue dar eu le-am pus pe seama intestinelor ... dar poate ca de fapt sunt simptome de sarcina

altceva neobisnuit: plang in fiecare zi din te miri ce sotul meu mi-a zis ca am luat-o razna si intr-adevar si eu ma mir de mine!!!

si in plus am usoare ameteli si usoare stari de greata

in rest nimik

a mai trecut cineva prin asa ceva, e ceva real in ceea ce simt eu sau e doar puterea subconstientului care nu ma lasa sa accept realitatea???

i s-a mai intamplat cuiva sa fie gravida desi toate testele au iesit negative si i-a mai venit si un CM ciudat, maro si mult mai scurt ca de obicei???

bubuleana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu cred ca e posibil si sa fie autosugestia dar si sa fie o sarcina...

Testele de sarcina sunt sigur negative? Adica nu cumva apare o a doua liniuta foaaaarte vaga si la mai multe minute dupa ce a aparut prima?

Sau si mai bine, de ce nu iti faci un test de sange care sa confirme sau nu sarcina?

Mult succes, sa fie cum vrei tu![flo]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]30 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">

pozici id="Comic Sans MS">

ioana: [pup][pup][pup][pup]

pana acum mi se parea ridicol sa merg sa fac testul de sange numai pt ce simt eu... dar cred ca pana la urma voi merge sapt viitoare sa-mi scot din cap ideea asta

pe de alta parte, am mai facut acum un test de sarcina ozone care a iesit cu a doua liniuta foaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte vagaaaaa, mai mult ghicita decat vazuta insa parca totusi era acolo

oricum maine fac iar un test cu prima urina sa vedem ce-o iesi ...

bubuleana

Draga mea, eu sunt insarcinata in 31 sapt (maine) si prima liniutza de la testul de sarcina al acestei sarcini a fost ca si inexistenta, asa era de vaga. Avusesem inspiratia sa nu il arunc ci sa il pun pe congelator si m-am mai uitat la el la vreo 10 minute si , in lumina, paaaarca era o liniuta vaaaga de tot, mai mult imaginara. Am asteptat o saptamana si am repetat testul folosind prima urina si a aparut mult mai proeminent a doua liniutza.

Ideea este ca foarte multe femei au concentratii de HcG mici de tot la inceput si e posibil sa fie greu detectabile de testele obisnuite de urina.

Acuma..te inteleg ca poate nu ai rabdare sa astepti atat asa ca iti urez mult succes la testul de sange.

Totusi daca a aparut o a doua liniutza, chiar daca se vede cu lupa si cu mare ingaduintza...cred ca e foarte posibil sa ai nevoie de felicitari![pup]

Astept vesti![:D]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]30 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">

Eu cred ca daca e sa fii insarcinata, ai ramas acum dupa CM din februarie.Mie mi s-a intamplat sa apara a doua liniuta vaga si sa nu fiu insarcinata!

Tot din cauza autosugestiei m-am pacalit si eu de cateva ori, iar cand imi venea CM eram foarte dezamagita..dar in scurt timp s-a intamplat minunea si uita-ma acum ajunsa la 33 de saptamani de sarcina, iar in scurt timp imi voi tine puiul in brate!

Bafta sa fie cu ochisori, daca nu acum data viitoare![flo] id="Comic Sans MS">id="purple">

io[gravi] 33 fix cu [baietel]Seby

[foto]Poze mami si bebe

Poze noi burtica si hainute Sebyid="red">

Bebeid="Comic Sans MS">

Am si eu o intrebare, fetelor!!! Sunt in a 37 zi de CM, si nimic pana acum. Simptome nu am, sau nu cred ca am...Doar ca ma simt cam balonata in ultimele zile. In fine. In a 32 a zi am facut un test de sarcina, unde mi-a aparut a 2a liniutza foarte stearsa si subtire, apoi am mai facut unul in a 35a zi si rezultatul a fost la fel. Ieri, in a 36a zi, am facut testul de sange beta HCG, care, spre marea mea uimire, a iesit negativ. Este totusi posibil sa fi gresit tesul de sange? E posibil sa il fi facut eu prea devreme? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva... test de urina pozitiv si cel de sange negativ??? Ce spuneti? Este posibil totusi sa am bebe? Sa imi mai fac un test?

Va pup pe toate si va urez sa aveti bebelusi frumosi si sanatosi!

ioana, ama_kaly:id="red"> [pup][pup][pup][pup][flo][flo][flo] va multumesc din suflet pt cuvintele voastre inimoase. am facut azi dim inca un test ozone si a iesit a doua liniuta foaaarte vaga, se vede numai de-aproape si doar la lumina naturala dar exista. acum poate mai astept o sapt si mai fac un test. insa intr-adevar e fff posibil sa fii ramas acum dupa CM din feb.

dragutelor va doresc sa fiti foarte, foarte fericite alaturi de puiutzi vostri care se vor naste frumosi si sanatosi!!!

aida: [pup][pup][pup][pup] esti o dulce!!! mersi mult! si creierasul meu zice ca e autosugestie, dar inimioara, bat-o focul nu vrea sa creada![bang]

bubuleana

Draga mea, daca liniuta exista eu zic ca esti insarcinata. Stiu ca e greu dar incearca sa nu te stresezi prea mult pe aceasta tema si sa astepti linistita inca o saptamana-doua cu gandul "ce o fi, o fi!". Stresul e un mare dusman al sarcinilor!

Te pup si iti urez sarcina usoara![flo]

Amaid="purple">, daca atunci ti-a aparut a doua liniuta este foarte posibil sa fi pierdut sarcina ulterior fara sa iti dai seama si crezand ca e CM, pentru in multe cazuri se intampla asa. Femeile pierd sarcini in stadiu foarte incipient fara sa isi dea seama pentur ca totul este exact ca un CM. In general este vorba despre sarcini cu defect care nu rezista.

Exista si cazuri rare de tot in care Hcg este prezent in urina femeilor fara ca aceastea sa fie insarcinate dar este vorba despre anumite afectiuni hormonale rare si grave despre care cred ca ai avea stiinta ca suferi de ele inainte de a face testul.id="Comic Sans MS">id="green">

inaid="green"> eu zic ca depinde si de tipul testului de sarcina..ca la un tip de test imi iesea negativ, iar la altul a doua liniuta foarte stearsa, vizibila doar daca te uitai cu lupa si erai in stadiul meu de disperare.Nu mi s-a intamplat o singura data asa, ci de mai multe ori m-am amagit cu liniuta vaga de tot si a doua zi imi venea ciclu.Stiu ca se poate intampla sa pierzi sarcina fara sa iti dai seama si ajunsesem sa cred si asta..Insa nu cred ca mai multe luni la rand am ramas insarcinata si acele sarcini s-au eliminat!

Cert e ca atunci cand am ramas cu adevarat insarcinata, tot la fel am facut testul mai devreme decat scria pe el ca trebuie facut, mi-a iesit tot stersa a doua liniuta, dar era mult mai evidenta decat la testele dupa care imi venea ciclu si se vedea liniuta aia doar daca aveai vederea f buna si te uitai foooarte atent, mai mult o urma..

bubuleanaid="red"> tu ai zis ca testele cu a doua liniuta stearsa le-ai facut dupa CM din februarie.Ceea ce amplifica convingerea mea ca daca sarcina exista, atunci conceptia a avut loc dupa ciclul din februarie nu inainte!Exista cazuri si de ciclu peste sarcina, dar asta insemna ca sarcina ta sa fie acum destul de marisoara si trebuia sa-ti iasa a doua liniuta mai clara pentru ca si concentratia de hormoni de sarcina ar fi fost mai mare!

Cum a zis si ina, cel mai sigur du-te si fa un test de sange betaHcG.Acela descopera cel mai devreme daca exista sau nu sarcina!Succes![pup]

id="purple">id="Comic Sans MS">

io[gravi] 33+ cu [baietel]Seby

[foto]Poze mami si bebe

Poze noi burtica si hainute Sebyid="red">

Bebeid="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...