Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

poveste trista

Recommended Posts

vin la voi sa-mi descarc sufletul.stiu ca voi dati sfaturi si nu judecati oamenii.sunt intr-o situatie dificila.v-am urmarit de mult si pot sa zic ca de la voi am invatat sa-mi pun intrebari.mi-am banuit sotul de lucruri necurate de putin timp (statea mult la servici insa acasa era neschimbat..pot spune ca avea mai mult chef de sex).am lasat sa se inregistreze convorbirile de pe ym si asa am aflat ca e in discutii cu o femeie mai mare cu 4 ani decat el, maritata si cu un copil acasa..vorbe dulci, teama de a nu fi prins ca vorbeste,,clasicul.i-am aratat si de aici a inceput discutia.eu am facut acelasi lucru inainte cu 4 ani insa nu eram casatoriti pe atunci.el a trecut cu greu de perioada in care eu mi-am gasit pe cineva pe net(vorba vine, ca vrajeala era in toi si ma gandeam io ca se poate mai bine)si ne-am impacat.el mi-a spus ca cu respectiva a ramas la faza de vorbe(nu stiu pana unde avea de gand sa mearga).el imi spune ca asa s-a razbunat pe ce am facut eu acum ceva timp in urma.ne-am certat urat si i-am zis sa plece.a plecat, si-a luat haine cu el si dus a fost.m-a sunat ieri sa-mi zica ca ii este rusine sa dea ochii cu mine si cu parintii(eu i-am zis ca am de gand sa le spun parintilor ce s eintampla, l-am amenintat cu divortul si recunosc ca am facut destul de urat), ca au fost doar discutii pe net si ca spera sa-l iert.acum nu stiu unde e.telefonul lui e stricat, nu stiu unde sa-l caut.nu a luat legatura cu nici un cunoscut..mi-e greu, nu stiu ce sa fac.sunt atat de trista.nu avem copii si avem 26 de ani...am vazut ca sunteti draguti, dati sfaturi bune si va rog si eu acum sa va spuneti parerea.il iubesc si nu vreau sa-l pierd
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Of, netul asta, cate tentatii aduce... Sincer, eu nu cred ca a facut-o pt a se razbuna, ci pur si simplu... s-a intamplat... in momentul in care l-ai descoperit a vrut sa se justifice si ti-a adus aminte de 'greseala' ta, tocmai pt a-l ierta. Acum nu ai de ales, decat sa-l ierti, doar si tu ai gresit o data (chiar daca nu erati casatoriti)... Din pacate, nu se stie daca nu veti cadea amandoi in acelasi pacat vreodata...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

quote:Initial creeata de stefany_p

m-a sunat ieri sa-mi zica ca ii este rusine sa dea ochii cu mine si cu parintii(eu i-am zis ca am de gand sa le spun parintilor ce s eintampla, l-am amenintat cu divortul si recunosc ca am facut destul de urat), ca au fost doar discutii pe net si ca spera sa-l iert.acum nu stiu unde e.telefonul lui e stricat, nu stiu unde sa-l caut.nu a luat legatura cu nici un cunoscut..mi-e greu, nu stiu ce sa fac.sunt atat de trista.

id="quote">id="quote">

Inseamna ca te va mai suna el...poate lasa un pic de timp sa-ti revii, sa-l ierti, sa-ti mai treaca furiile si sa-ti constientizezi sentimentele...poate si el pe-ale lui.

Si nu, nu cred ca e vorba de razbunare. A facut-o pur si simplu, probabil din curiozitate, probabil s-a-ntamplat, probabil l-a luat valu'. De regula, peste chestii d-astea nu se trece prea usor, dar, tinand cont ca exista un precedent, io zic sa-i treci cu vederea "escapada" asta, dar sa fii cu ochii-n 14 de-acu inainte!

Sunt convinsa c-o sa iasa bine!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Ati gresit amandoi, pe rand...nu cred ca a facut-o ca sa se razbune, ci s-a intamplat.Practic v-ati platit greseala unul altuia, fara sa vreti.

Acum depinde de cel care lasa de la el, care are orgoliul mai mic si face pasul spre impacare,daca puteti sa va iertati unul altuia si sa mergeti mai departe fara reprosuri/atingeri ulterioare, altfel daca veti fii doua pietre tari...

"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."

va multumesc din suflet...ati avut dreptate toate

m-a sunat spre seara,ne-am intalnit, ne-am povestit cu calm si am ajuns la concluzia ca nimeni nu s-a simtit bine acum si ca noi valoram mult mai mult...casnicia noastra merita mai mult.. da..o sa fiu cu ochii in 14..si o sa stau alaturi de voi ca urmarindu-va am invatat si eu sa spionez...

Te invat o prostie,dar,depinde ce ID are tipa daca-i sti numele,sau orice indiciu,incearca sa afli ceva si de sotul ei,daca exista,incearca sa lamuresti lucrurile si cu el,pt. a fi sigura ca nu se perpeteaza obiceiul.

Mai bine decat sa ramai vesnic cu indoieli.

quote:Originally posted by angy11

Te invat o prostie,dar,depinde ce ID are tipa daca-i sti numele,sau orice indiciu,incearca sa afli ceva si de sotul ei,daca exista,incearca sa lamuresti lucrurile si cu el,pt. a fi sigura ca nu se perpeteaza obiceiul.Mai bine decat sa ramai vesnic cu indoieli.

id="quote">id="quote">Nu,eu nu m-as baga in casa oamenilor!Cu ce drept?Sa se rafuiasca cu sotul din dotare,cu tipa (dar tot nu cred ca e cazul),dar mai mult de-atat.....Femeia respectiva are si-un copil din cate-am inteles,o fi luat-o si pe ea valu',se mai intampla.Macar pentru copil si as sta deoparte!id="Comic Sans MS">id="maroon">Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Daca ati lamurit lucrurile si v-ati impacat eu zic sa le lasi asa. Nu vad ce rost are sa mai scormonesti sa-l cauti pe sotul tipei si asa mai departe.

Asta e, se mai intampla, depinde de fiecare cat poate sa ierte. Voi ati gresit si unul si altul, ati iertat si unul si altul, bravo voua, va doresc sa fiti fericiti si de acum inainte sa aveti incredere unul in altul.

Nu-ti transforma casnicia in serviciu de spionaj, priveste cu incredere in viitor si acorda-i credit celui de langa tine, asa cum probabil a facut si el la randul lui candva.

Iulia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...