gabivalceanu Publicat Martie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2006 Ati inteles, e vorba de sinii mei: dupa pere a existat si varianta pepeni (in culmea alaptatului), dar nu despre asta vreau sa vorbesc. Am terminat cu tzitzi acum o luna (dupa aproape doi de laptarie!) si astept dezastrul : LASAREA si MICSORAREA. Sau invers. Ce-ati facut voi? Exista parca niste exercitii, le stiti? Sutiene-minune, creme, ceva? O batista, sa-mi sterg lacrimile, vorba sotului :) Orice sfat imi prinde bine si sfideaza gravitatia... Gabi ps Parca acum, ca s-au mai micsorat, burta se vede si mai mare... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rachel owen Postat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2006 Daca batista ti-a dat-o sotul, eu iti propun operatie estetica [cool] ceea ce m-ar tenta si pe mine (si nu ca ar fi bretele, ca mere padurete au fost mereu), dar mor de frica (am nascut prin cezariana) operatiei. Poti face exercitii pt pectorali, dar mult nu te ajuta (adica pielea care a acum in plus tot atata ramane). Burta...hm, asta zic si eu...ca daca as avea talia de dinainte (cand m-am maritat avem 59 cm in talie) sanii mi-ar parea minunati, dar cu burta [:(!] Pt burta (abdomene) te-as putea sfatui mai bine, daca vrei. ca sa nu mai Albert are 1 an Iubirea mea Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag [copil] ______________________________________________________________ Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2006 Parerea mea e ca mai usor este sa previi decit sa tratezi. Aplicat la sini, e vorba de creme, gimnastica, dus de contrast (cald/rece), purtarea sutienului, dar nu dupa terminarea alaptarii, ci inainte de sarcina si in timpul ei. Dupa incheierea alaptarii, daca situatia e deplorabila, nu mai e aproape nimic de facut, in afara de operatie plastica, asa cred eu. Gabi, nu e neaparat sa fie dezastru, totul tine de marimea sinilor in perioada normala si nu in ultimul rind de genetica. Daca ai avut sinii mici, e posibil ca dupa alaptare ei sa revina la forma lor initiala, numai ca vor ramine moi. Cel putin asa s-a intimplat la mine. E un avantaj al sinilor mici[:D]. ------------------ Numai bine, Natalia si Vlad (22.06.2004) Bunatatiid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2006 Ai mei s-au lasat ca naiba!.As vrea o ridicaree de sani ,dar imi e frica de mor. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.