Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Alegerea unei creme pt ten mixt si sensibil?

Recommended Posts

As dori sa intreb daca mai e cineva care se confrunta ca si mine cu aceeasi problema..gasirea unei creme bune pt ten mixt dar sensibil..

Am un ten dificil..e mixt,dar sensibil..reactioneaza urat la creme care contin acizi de fructe sau alti componenti care nu-i convin...si uite asa ma umplu de bubite rosii pe fata..Si mi-e ingrozitor de greu sa gasesc o crema,demachiant,tonic(fara alcool bineinteles-ca tare urat reactioneaza la alcool)care sa le impace pe toate.

Cautand pe net,am dat de bioderma,pond's..Le-a folosit ceva?

Se mai confrunta cineva cu problema asta?Ce creme sa-mi iau?(deocamdata folosesc aslavital,dar parca vreau ceva mai bun)

Multumesc de raspunsuri.

POZE

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema urata...de indata ce dau cu crema , fie ea si hidratanta(fiindca asta imi trebuie)mi se face fata de parca ar fi urzicata[zid].Incerc cu disperare de cativa ani buni sa gasesc o crema adecvata tenului meu(mixt dar deshidratat)...Poate acum, la sugestiile voastre![flo][flo][flo]

anamaria

Leditia, ca sa nu repet ce am scris mai demult iti pun aici un link:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58063

Vizitele la dermatolog m-au facut sa accept ceea ce de fapt stiam-fiecare are un alt tip de ten si chiar daca al meu e tot sensibil si mixt ca al tau, s-ar putea sa nu ni se potriveasca aceleasi creme. Am mai invatat un lucru- garnierurile, lorealurile si avoanele pe care le-am folosit ani de zile nu sunt potrivite pt. tenul meu; pt. mine e mai bine sa renunt la achizitionarea unei bluzite sau a unui tricouas si sa investesc intr-o crema scumpa. Mi s-au recomandat gamele Clinique, Roc, Uriage, Ivatherm, in general nu produse cosmetice, ci dermato-cosmetice. Acum am o crema de zi din gama Calmance de la Roc, hidratanta care reduce hipersensibilitatea tenului, iar noaptea folosesc tot un Roc-gama Purific AC. Demachiant-Roc 3 in 1 (am aflat ca nu trebuie clatit, nu contine detergentul pe care il au majoritatea demachiantelor); iar dimineata ma spal pe fata cu gel moussant de la Bioderma, din gama Sensibio DS. Tot din gama aceasta de la Bioderma am primit si niste testere de creme, imi sunt bune.Una peste alta, tenul meu se prezinta bine acum.

La Bioderma exista si niste geluri de spalare pt. ten gras, am inteles ca sunt f. bune pt. luciul pielii, dar dr. mi-a spus sa nu folosesc produse speciale pt. ten gras-mixt, ci pt. ten sensibil.

Ideea e Ledi sa incerci produse de calitate, asta insemnand si mai scumpe, deh, si sa vezi ce ti se potriveste tie. Succes!id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

Pai asta ziceam,ca tenul meu nu suporta creme cu acizi din fructe sau diverse substante pe care le gasesti in cremele obisnuite gen avon,garnier..etc...nu-mi prieste garnierul,l'oreal,avon,oriflame,gerovital plant-cele cu capac verde(speciale pt ten mixt),vichy-normaderm,vichy-termal fix(parca asa ii zicea)..si nu-mi mai aduc aminte acum ce-am mai folosit de-a lungul timpului..

Din pacate chiar nu-mi permit sa dau peste 1mil pe o crema,nu mai spun ca practic ar fi vreo 3 produse,ca mereu iau din aceeasi gama si demachiantul si tonicul si crema..

Cred ca trebuie sa ajung si eu la dermatolog.. sau alta varianta..stiu ca in farmaciile help net si sensiblu ti se face o testare cu un aparat pt a vedea exact ce tip de ten ai si ce produse ti se potrivesc..insa nu am drum prin Bucuresti..

pupici.

Edit:Am uitat,pe langa toate astea mai am si puncte negre..[bang]

Si de parca nu ar fi suficient si de la apa ma irit,cand ies de la dus,nici nu-mi vine sa ma uit in oglinda..offff..[bang]

POZE

id="Comic Sans MS">id="navy">

Cred ca o vizita la dermatolog este cel mai indicat.

In alta ordine de idei, eu am folosit Nutrissime de la L'oreal iar acum folosesc Happyderm si sunt cu adevarat multumita.M-am confruntat si eu cu problema ta in trecut si asta a fost rezolvarea mea. Acum nu mai am problema asta.

Bafta!

Nana Motoc

Ledi, nici o crema pe care o folosesc nu a fost un milion; uita-te pe link-ul acesta sa vezi orientativ cam ce preturi au produsele Roc. De asemenea poti introduce un nume de firma sus in dreapta, unde scrie "recherche avancee" si vor aparea toate produsele firmei respective, cu pret si stelute de apreciere.

E o idee buna sa mergi la dermatolog.

Cat despre Vichy Normaderm am si eu aceeasi parere-[xx(].id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

quote:Originally posted by Teodora D.

Ledi, nici o crema pe care o folosesc nu a fost un milion; uita-te pe link-ul acesta sa vezi orientativ cam ce preturi au produsele Roc. De asemenea poti introduce un nume de firma sus in dreapta, unde scrie "recherche avancee" si vor aparea toate produsele firmei respective, cu pret si stelute de apreciere.E o idee buna sa mergi la dermatolog.Cat despre Vichy Normaderm am si eu aceeasi parere-[xx(].id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal">
id="quote">id="quote">Teodora,m-am uitat pe linkul ala,mereu ma uit,dar la noi stiu ca-s mai scumpe.In fine,m-am uitat si pe help net la Roc si Ivatherm si doar cele antirid sunt peste 1mil...Doar ca m-am uitat si nu stiam la care sa ma uit..La Roc am vazut ca au demachiant 3in1..deci scap de cumpararea tonicului[:D]..dar crema nush de care sa iau..Cele ivatherm nush ce-i cu ele,ca n-am prea auzit..pupici.POZE

Leditia,am exact aceleasi probleme ca tine de la un timp, sa spunem de vreun an: de ce???????????[bang]

chiar azi dimineatza m/am dus intinsa catre un cabinet dermato(inchis desigur...[bang]) caci efectiv nu mai suport ititatiile pielii dupa dush, de la ploaie, ninsoare si ultima, simbata dimineata m-a pus naiba sa-mi fac un peeling acasa cu o chestie de la oriflame;pt ca mi-am luat luna trecuta o crema calmanta de la ROC pot sa-ti spun doar ca a costat 600.000 lei dar ce folos ca m-am data cu ea 2 sapt iar acum nu-mi mai este buna,de ce?[bang]

asa ca sfatul meu este sa mergi intai la dermatolog, sa nu dai banii aiurea pe creme de firma(asa am facut eu, mi-am luat crema de la Roc la sfaturile unei farmaciste din heplnet );sper sa ajung si eu azi la un medic, in caz ca voi gasi un cabinet deschis, succes, keep in touch, maine revin cu news dupa consultatie.

M.

dev xero ellinika...

Eu folosesc toate produsele de la nivea visage pt. ten normal si mix, gel de fata in loc de demachiant sau sapun, lotiune tonica, si crema hidratanta de zi. Si eu am un ten sensibil, si am incercat produse de la garnier, l'oreal, gerovital, si cel mai bine mi-a mers cu nivea visage.

incearca , poate o sa-ti mearga cu ele, oricum depinde foarte mult de tenul fiecaruia, si daca nu esti sigura consulta un dermatolog.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...