Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pot sa tund baietelul inainte de 1 an?

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De ce nu? Eu l-am tuns ca avea o suvita luuunga. Si nu i s-a intamplat nimic. Eu am trei copii si la niciunul nu i-am taiat "motul" conform obiceiului. E un obicei fara vreo valoare. Mama imi spunea ca pe vremuri nu aveai voie sa+i tai nici unghiile pana la un an, la maini ca va fi hot, iar la picioare ca va pleca devreme de acasa[:D]

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Distribuie pe alte site-uri

Cris, tunde bebele.Doar nu crezi in toate superstitiile alea ca nu e bine sa faci aia sau ailalta.[bang]

Daca te iei dupa babe...Si apoi gandeste-te ca si lui ii e greu cu parul lung.

[pup]

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Salut!

Eu stiu ca nu se taie parul pana la un an...dar ma rog fiecare cu parerea lui,cert este ca si eu am avut aceleasi probleme cu fetita mea care avea un par super mare si destul de des ...dar n-am avut incotro si i-am facut moate,avea si cate 5 moate... ma saturam facandu-le...dar si era tare dragalasa cu ele.

La 1 an am tuns-o si acum la 1 an si jum avem exact aceleasi probleme ca si pana intr-un an,numai ca acum e si ma des....in fine va trebui sa facem si noi ceva cu el...

Daca iti faci griji ca e baietel si va trebui sa-i faci codite,eu zic ca nu este nici o problema,am mai vazut astfel de cazuri si mamicile respectivilor copii chiar nu se stresau deloc de treaba asta (nici n-aveau pt. ce se stresa pana la urma).....oricum tunsi sau netunsi,copiii sunt confundat intre ei,deoarece pana la o anumita varsta nu prea se vede diferenta intre baietei si fetite....si ca sa-ti dau un exemplu : fetita mea cu 5 moate ,dupa cum iti spuneam ca-i faceam,tot eram intrebata pe strada daca e fetita sau baiat asa ca...

Singurul inconvenient este ca va veni vara si-l va deranja....ca transpira mai mult decat daca parul ar fi mai scurt iar tu te vei chinui un pic cu facutul coditelor...dar n-ai ce-i face asta e situatia....docamdata.

Va dorim multa sanatate!

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)

http://community.webshots.com/user/roxana80art

Superstitiile sunt cele in care credem noi cu adevarat!

De ce iti pasa mei mult de ce spun babele sau de sanatatea si confortul copilului tau?

Eu mi/am tuns fata inainte de 1 an, ii intra parul in ochi si pu puteam sa o tin tot timpul cu mot caci o durea si pe ea pielea capului.

Eu nu i/am rupt turta, asa cum a spus si irina e eu obicei asa doar de fun, nu are vre/o insemnatate religioasa......

Beatrice si [copil] piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Jos cu parutul !!!!! si noi ne-am tuns mai repede pe la urechi si ceafa si suntem OK.

Nici eu nu cred in superstitii si sa-mi fie cu iertare cred ca pe vremea cand au aparut, lumea se cam plictisea sau mai bine zis nu era asa de ocupata ca si acum, erau cu mintea odihnita![:D] [:D] [:D] .

Melania [fetita](14.01.2005) si mama

[bum]http://photos.yahoo.com/cofratu

Da de sa nu-l tunzi? Eu l-am tuns de nu stiu cate ori,mereu il aranjez.[:D] L-am tuns la 3 luni ca ii intra bretonul in ochi. Eu nu cred in superstitii.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Eu l-am tuns pe Andrei pe la 5 luni singura, in timp ce dormea (ca sa nu il ranesc cu foarfeca daca se misca), apoi la frizer cu masina de tuns pe la 9-10 luni si de atunci tot l-am tuns la frizer, ba cu foarfeca, ba cu masina de tuns, depinde cum a stat ca nu prea ii place si plange.

Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red">

Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...