Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Diploma de bac

catalynaa

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Lona

O declari nula (printr-un anunt la ziar) si apoi ceri un duplicat de la liceu.Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

id="quote">id="quote">Lona,in orice ziar sau doar in Monitorul Oficial?Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">
Distribuie pe alte site-uri

Legal, in M. Of., iar dosarul pentru eliberarea duplicatului este destul de stufos.

Daca secretara scolii accepta, e valabil anunt in ziar. Eu mi-am scos anul trecut un duplicat astfel, iar noile norme erau deja in vigoare.

Eu iti pot trimite Regulamentul MEC privind actele scolare, sa fii pregatita cu toate actele de care ai, teoretic, nevoie (declaratie notariala etc). Suna intai la liceu, poate te iarta [:D].Da-mi o adrsa de mail, e un PDF.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

quote:Originally posted by Lona

Legal, in M. Of., iar dosarul pentru eliberarea duplicatului este destul de stufos.Daca secretara scolii accepta, e valabil anunt in ziar. Eu mi-am scos anul trecut un duplicat astfel, iar noile norme erau deja in vigoare. Eu iti pot trimite Regulamentul MEC privind actele scolare, sa fii pregatita cu toate actele de care ai, teoretic, nevoie (declaratie notariala etc). Suna intai la liceu, poate te iarta [:D].Da-mi o adrsa de mail, e un PDF.Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

id="quote">id="quote">Ok Lona...multumesc frumos.Incerc sa merg intai la liceu sa vedem ce spun "mandrele secretare" shi daca nu rezolv asa iti trimit pe PM adresa mea de e-mail.Multam fain![hot]Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...