lucia1 Publicat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2006 Fetelor,eu acum o saptamana am facut LAPARO,au vazut ca o trompa este infundata si nu au putut sa faca nimic.Au spus ca una e OK si ca pot ramane [gravi]si cu una.Intrebarea mea este:sunt mai putine sanse cu o singura trompa sa raman [gravi].Cine a ramas [gravi]cu o singura trompa prin inseminare?Va pupic! mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Draga Luciaid="red">: ma scuzi ca ma bag ca musca in lapte [biz][biz][biz]. Eu cred ca in cazul celor cu o singura trompa sansele nu sunt mai mici, ci se mareste timpul in care trebuie sa incerci sa ramai insarcinata, pt. ca trebuie sa prinzi ovulatia pe trompa buna. Pe de alta parte, daca faci stimulare, este posibil sa ai foliculi, respectiv ovule pe fiecare ovar, asa ca timpul precizat mai sus se scurteaza, adica nu trebuie sa ratezi acea luna in care ovulatia ar fi fost in mod normal, fara stimulare, pe partea unde nu e trompa. De asemenea am mai auzit de cazuri in care una din trompe (de ex. cea dreapta) a aspirat ovulul de pe partea stanga, asa ca minuni se pot intampla oricand. Ma scuzi ca m-am bagat, da? [pup] Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubulina1 Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Buna Luciaid="red">, doctorita mea stomatolog a rams [gravi] cu o singura trompitza (cealalta ii fusese scoasa dupa o SEU) si are azi o fata mare care este mamica la randul ei. Daca singura trompa pe care o ai este permeabila si functionala, restul este doar problema de sincronizare. Bafta multa si sa auzim de [copil] Speranta moare ultima! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Martie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Fetelor,eu vreau sa fac inseminare.Sper sa-mi faca strimulare.Trompa dreapta e f buna.Tabitha,te scuz ca te-ai bagat[:D].Pupici si va multumesc de rsp.[pup] mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andicu Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Luciaid="red">, eu nu pot decat sa te incurajez dandu-ti vreo 2 exemple de pe langa mine : nasa mea a nascut un baiat cu o singura trompa dupa ce-si pierduse cealalta la o extrauterina, la fel si o colega de servici. Amandoua au ramas una la 6 luni si a2a dupa un an de la extrauterine. Sunt sigura ca o sa reusesti, mai ales ca faci monitorizare!! sa auzim vesti bune [gravi] de la tine cat mai curand! [flo] Andreea.Pozele mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Martie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Multumesc mult de tot.Va pupic si sa dea d-zeu sa auzim numai de bine.Eu imi fac bagajele ca maine dimineata plec in ro pentru inseminare.Voi sunteti niste draguze.Cine stie,poate am norocul si ma intorc[gravi].Pupici! mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Luciaid="red">: tu oricum te vei intoarce [gravi] acasa la tine, ca altfel am vorbit la vama si nu-ti dau drumul astia din tara.[:D] Te asteptam sa ajungi si sa finalizezi cat mai repede proiectul bebe [pup] Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Martie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Va pupic[:D][pup]! mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Martie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Va pupic si poate ne vedem in Ro.Maine dimineata plec spre voi.Pupici[pup][pup]! mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Postat Martie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2006 Luciaid="red">: sper sa ai posibilitatea de a intra pe net din Ro. Pupici si sa ne auzim cu bine![pup] Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.