Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

imi curge un san....e normal?

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
draga lunna27.am citit mesajul tau si pt ca sunt in tema cat de cat m-am gandit sa-ti scriu.Am si eu aceasta problema diferenta este ca eu nu am nici o nastere si deci nu am alaptat. Ce stiu eu este ca secretia la san este un exces de prolactina care probabil la tine a ramas cu o valoare prea mare. NU-,TI FACE PREA MULTE GRIJI CA NU E GRAV, dar trebuie sa te duci la un medic endocrinolog care iti va da un tratament si problema se va rezolva. Sfatul meu e sa te duci cat mai repede pt. ca se va rezolva si problema mai repede. Eu nu am fost sfatuita sa fac asa si acum nu reusesc sa raman insarcinata din cauza acestei prolactine.Iti doresc succes si sper sa aud vesti bune cat mai repede. Te pup si pe tine si pe ingerasul tau si sper ca te-am ajutat macar putin.[cheers]
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
Eu nu mai alaptez de peste 4 ani si inca imi mai curge din ambii sini cieva picaturi desi prolactina a iesit in limite normale. Medicul mi-a spus sa nu ma ingrijorez pentru ca la unele femei datorita structurii sinului, canalelor dilatate, aceasta scurgere poate persista toata viata.Orice am incercat n-a mers, asa incit m-am obisnuit cu ideea.
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...