Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce se intampla in tara asta? (stiri ora 19)

Recommended Posts

am dat drumul la TV, la stirile de seara, nu cumva sa raman in urma..sunt pur si simplu ingrozita, insa...in doar 25 de minute am vazut grozavii care m-au lasat pur si simplu inmarmurita..ce se intampla, de ce atattea nenorociri deodata? sub ce zodie nefasta ne aflam?

- un tanar de 17 ani moare strivit de un copac doborat de vant,in bucuresti, alte 2 fete sunt ranite, masini avariate, etc

- un copil de 2 ani, parasit de parinti imediat dupa nastere, e tinut intr-o cusca, de un bunic si o strabunica ce pretind ca fetita "face rele"

- moldova e sub zapada

- doljul e sub ape

- accidente rutiere ingrozitoare, peste tot in tara

- PSD cere demisia lu nastase(??!!!)

sigur mi-a mai scapat ceva, ca intre timp m-a sunat un prieten ca s-a lovit la cap, si am vorbit si cu mama care e racita cobza...[bang][bang][bang]

nu pot sa inteleg ce e cu lantul asta de nenorociri!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de megbeng

- un copil de 2 ani, parasit de parinti imediat dupa nastere, e tinut intr-o cusca, de un bunic si o strabunica ce pretind ca fetita "face rele"

id="quote">id="quote">

Incotro ne indreptam oare?

Reportajul asta ne-a stors lacrimi si mie si sotului.[q]

Era o fetita atat de frumoasa, cu niste ochi albastri. De ce e viata asta atat de cruda? Cate familii vor copii, si altii uite ce fac cu ei. Fata asta nu avea nici haine, era imbracat murdar, cu haine rupte, manca dintr-un "blid", ce mai, sterilizare, ale-ale?

Fara cuvinte...

Daca mai stii adresa, da-o sa scrie cine doreste (daca se poate)

Albert are 1 an nou2

My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1">

rachel, daca de adresa de mail data de antena1 vorbesti, aceasta e: mariana@antena1.ro

dulcetica, au zis ca satul practic nu exista pe harta..medic de familie? glumesti, nu? sunt localitati mai mari fara medici, dar o fundatura uitata de lume, de care (zic cei de la antena1) nici autoritatile nu stiu?!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

quote:Initial creeata de megbeng

- un copil de 2 ani, parasit de parinti imediat dupa nastere, e tinut intr-o cusca, de un bunic si o strabunica ce pretind ca fetita "face rele""Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

id="quote">id="quote">M-a ingrozit stirea asta!M-a revoltat pana la culme.De fapt am trecut prin zeci de sentimente cand urmaream imaginile,de sila,revolta,indignare,suparare,mila..offf..Sunt atatia oameni care vor sa adopte si li se pun bete in roate,li se cere o stare materiala foarte buna,casa-casa,spatiu ca lumea pt copil,fel de fel de conditii,teste peste teste..zeci de acte..si tot felu de minuni de te descurajeaza din start,dar in schimb la parintii sau rudele de sange pot sta frumos si-n custi si nemancati si batuti si maltratati..si oricum,pt ca nu sunt in pericol spun autoritatile!!!!!REVOLTATOR!RUSINE!RUSINE!RUSINE!RUSINE SA-I FIE ACELEI FEMEI(asistent social parca era) CARE TOCMAI CE-A SPUS CA FETITA NU-I IN PERICOL!RUSINE SA LE FIE AUTORITATILOR,CA LE ESTE LENE SA PUNA OSU LA MUNCA SI SA-SI FACA TREABA!RUSINE!Sunt indignata profund..era o fetita dulce rau..se chinuia sa iasa de acolo,plangea,iar bunicii radeau pur si simplu..zacea intr-o mizerie crunta,cu hainele rupte si mizerabile!Nu are rost sa mai pun emoticoane..sunt scarbita efectiv si plange sufletul in mine pt acel copil.POZE

Chiar vroiam sa deschid si eu un subiect legat de "stirile de la ora 19"....

Se pare ca, in formatul actual, pe sistemul "stirile de la ora 19 mai ceva ca stirile de la ora 5", ele au efectul scontat....nu numai ca se prezinta fel si fel de cazuri, accidente, morti, omoruri, care mai de care mai ciudate, dar felul in care sunt ele transmise, pline de dramatism, cu reporteri trimisi exact la fata locului , care-ti dau pana in cele mai mici detalii date despre tragedie, cu exagerari fara limita, suspans la orice pas, de parca gata, a avenit potopul.........in fine, eu ma ingrozesc si ma intreb de unde atata neprofesionalism id="red"> in media romaneasca......

Experti pe teme de politica interna, externa, pe economie lipsesc cu desavarsire, in timp ce excelam in "experti" in accidente, omoruri si alte tragedii de genul asta.....

Intamplari de genul celor enumerate in primul mesaj de la acest topic, au loc peste tot, doar in RO afli de ele si asta intr-un mod foarte ABUZIV, ca sa aduca rating!!!

Zilele astea am urmarit stirile de la antena 1 .....modul cum au "profitat" ei de moartea Laurei Stoica si cum au "dezbatut" cazul pe toate fetele, m-a ingrozit......Nu pot uita o scena, cand un reporter, prezent la fata locului, adica la Caminul ala Cultural de la Urziceni, arata telespecatorilor paharele de cafea din care au baut cei doi (Laura S. si Cristi M), intrebandu-l pe director daca a mai miscat scaunele pe care au stat cei doi [alcool]- de parca ce importanta mai aveau toate detaliile astea !!!!

In fine, mi-e sila sa ma mai uit la vreun program de stiri romanesc [xx(].....de fapt ei nu prezinta stiri , ci abuzeaza id="red">intr-un mod scandalos de sensibilitatea oamenilor si de timpul lor!!!

Alina

Pe ce program?

Unele programe dau numai stiri de "groaza" si le prezinta catastrofal. (de ex ProTV)

Oricum, peste tot in lume se intimpla tot felul de grozavii

Stirea cu fetita de 2 ani tinuta in cusca m-a ingrozit, oare cum se poate asa ceva [V]

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

pai si pe PRO si pe ANTENA...acum, sigur, putem discuta si maniera in care televiziunile mai ales amplifica unele tragedii, dar ideea e ca lucrurile astea chiar s-au intamplat..toate in mai putin de 24 de ore

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...