Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sef Clinica Ginecologie Elias

Recommended Posts

Bonjurica, fetelor. Apelez iar la voi: stie cineva cine e seful clinicii de ginecologie de la Spitalul Elias si cum se poate ajunge la el? Eu stiam ca e dr. Tutunaru dar m-am contrazis cu mama care sustine ca e altcineva. Help!

Multumesc anticipat.id="red">

id="Comic Sans MS">id="size2">

Iepumic [iepu]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este dr. Radu Vladareanu la ginecologie I si maternitate, iar la ginecologie II este dr. Mateescu( parca sau ceva asemanator).La dr. Mateescu nu te sfatuiesc sa te duci ca mi s-a parut ca nu prea are toate tiglele pe casa.La dr. Vladareanu nu stiu sa-ti spun cum ajungi dar cred ca poti sa mergi la spital si sa intrebi de el.

Dana

Poze

Dr. Vladareanu are si cabinet particular undeva pe Stefan Cel Mare. Dar daca reusesti sa iei legatura cu dansul, poti afla adresa cabinetului.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

• 4 weeks later...

M-am trezit si eu dupa ceva timp de cand ai postat tu intrarea, dar poate te ajuta.

Radu Vladareanu. Am fost pacienta lui vreo 2 ani. Telefon cabinet 210.60.84. Strada Polona, nr. 92.

Daca vrei sa mergi la el, pregateste-te cu banuti mai multi, ca te rupe.

Daca mai vrei ceva informatii, iti stau la dispozitie.

anca...SIGUR intr-o zi[gravi]

[foto]

Anca (tiza mea!),

mai bine mai tarziu decat niciodata. Uite tocmai sunt intr-o mare ceata si daca tot pot sa te mai intreb, pai asta am sa si fac. Urmeaza sa fac o cauterizare pe col, care din cate am auzit e o interventie minora care necesita cel mult o anestezie locala, si medicul meu, prof. V. Ancar, vrea sa imi faca pt. asta internare si anestezie generala. Din toate directiile, si aici pe forum si medicul de familie etc. am auzit ca este exagerata o anestezie generala pt asa ceva, fie ea si de 10 minute! Ai idee cum procedeaza dr. Vladareanu in astfel de situatii? Ca ma bate gandul sa ma duc la altcineva in cazul asta, pt. ca nu vreau cu nici un chip anestezie generala. id="red">

id="size2">

id="Comic Sans MS">

Iepumic [iepu]

Tizutza mea, m-ai prins![:D] Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Pe mine m-a plimbat cu niste analize, o inseminarea artificiala si stimulare timp de 8 luni consecutive. cam atat!

Ideea e ca a lucrat cu Ancar la Pantelimon cativa ani (era mentorul lui). Daca ii spui ca esti pacienta lui Ancar s-ar putea sa faca mutre.

dar daca vrei fara anestezie, du-te la Moisa ca aceasta doamna habar nu are ce este aceasta (la anestezie ma refeream..).

Bafta multa!

P.s. Cum ti-a descoperit rana? La un simplu consult?

anca...SIGUR intr-o zi[gravi]

[foto]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...