lucia_cs Publicat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2006 Buna la toata lumea O prietena de-a mea doreste sa trimita poza baietelului ei la agentii de fotomodele, dar nu stie unde poate gasi astfel de agenti si care sunt procedurile. Imi puteti recomanda ceva? Va multumesc! _______________ Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!id="blue"> Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati! Lucia sotia lui Csaba Poze Bunnyid="size1"> [iepu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Raluca mea este fotomodel. A fost pana acum la Explore talent iar acum au recrutat o cei de la FORD MODEL una din cele mai mari agentii de fotomodele din lume.Chiar acum am facut contractul de munca cu ei. Este o intreaga industrie chestia asta! Dar pana la asta Raluca a booked cateva slujbe. Inceputul e un pic mai greu dar daca copilul e istet si frumos treaba merge. Slujbele de genul asta sunt fff bine platite. corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia_cs Postat Martie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Multumesc mult Corina. Am uitat sa mentionez ca prietena mea e din Romania. _______________ Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!id="blue"> Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati! Lucia sotia lui Csaba Poze Bunnyid="size1"> [iepu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Uf! In Romania mare branza nu faci! Decat daca esti copilul lu' ala sau al lu' celalalt!Din pacate. Eu am o vecinuta la ai mei in oras frumoasa foc! Ii bate pe toti copiii cu pile si relatii dar degeaba! corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmenbr Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Corinadana, cum ai ajuns la Explore talent? Se ocupa si de copii mai mici?! Baietelul meu are aproape 2 anisori ai ma gandeam ca peste vreun an sa il inscriu si eu la o astfel de agentie. Ai cumva nr lor de telefon? E o preselectie sau cum se procedeaza?! Multumesc mult de ajutor. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Povestea nasterii!id="blue"> Ericutzul meu bebelusid="blue"> Am un anisor deja! id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Carmen intra pe pagina Ralucai si au acolo nr de telefon customer service sau da le un e mail. corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmenbr Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Corina, multumesc mult. Ai o frumusete de fata, nu-i mirare ca cei de la Ford au luat-o. Felicitari! P.S. Pe unde stati voi, ca vad ca sunteti in LA? LA sau imprejurimi? Carmen & Ericutz (15.06.2004) Povestea nasterii!id="blue"> Ericutzul meu bebelusid="blue"> Am un anisor deja! id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Multumesc Carmen! Noi locuim in L.A. - Brentwood daca ti zice ceva! Langa Santa Monica! corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erer Postat Martie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2006 Am un prieten care are o astfel de agentie in Bucuresti. Daca te intereseaza, da-mi pm. Pupici. RR Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papusel Postat Martie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2006 si eu vreau sa trimit poza bebelului meu de 5 luni dar nu stiu unde... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.