mandyksch Publicat Martie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 14, 2006 Sunt in CIC din 20 ianuarie si nu am primit inca banii de CIC nici pe ianuarie, nici pe februarie, ce sa mai zic de martie.[alcool] Am aflat ieri cu destula greutate nr. de mandat postal de la niste doamne foarte amabile [xx(], de la Directia de Munca Cluj si sotul meu azi dimineata in drum spre serviciu a intrat la Posta noastra-din Dej-sa intrebe de bani.....Stupoare, doamnele de acolo i-au confirmat ca banii au intrat, dar ca trebuie sa astept sa vina postasul cu ei, cand o sa fiu programata [:(!]. Pai acum suntem la mijlocul lui martie si daca primesc banii odata cu alocatia inseamna ca ii voi primi la sfraitul lunii[q]. Ce as putea sa fac inafara de a merge acolo si sa [blabla] cu copilul in brate. Exista vreo solutie civilizata? Ca noi avem mare nevoie de banii astia rezervele fiindu-ne pe terminate. Mandy si Krisztián (23.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Martie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2006 Stai linistita, daca poti, si eu sunt in aceeasi situatie. Am mers si am vorbit cu diriginta si la fel mi-a zis ca vin cu alocatia pe 24. Asta e, suntem la mana lor. Nu vor sa ii dea desi au fluturasii, isi bat joc de noi. Banii pe martie nu aveai cum sa ii iei, doar ianuarie si februarie. Mai avem de asteptat o saptamana. Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">- Poze id="orange">[foto] si filmulete id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandyksch Postat Martie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 14, 2006 Din pacate suntem la cheremul lor. Intrebarea e daca am putea face ceva sa nu isi mai bata joc de noi. Ar trebui sa punem televiziunile pe capul Postei.[xx(] Mandy si Krisztián (23.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joker Postat Martie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2006 Nu cred ca suntem neaparat la cheremul lor... Stiu ca un mandat neonorat in termen de 10 zile este pasibil de contestatie...cred ca se aplica prevederea si in cazul asta...dar nu stiu nici o baza legala..o norma interna sau o ordonanta, ceva... In aceeasi situatie am fost si noi luna trecuta, au venit la 19 zile dupa ce intrasera in posta...am vazut stampila de intrare... Poate daca ne mobilizam fortele si cautam ceva, o hartie pe care sa le-o putem baga in fata... Luna asta i-am primit normal, o data cu alocatia...pe 8...nici nu ma asteptam id="Tahoma">id="purple"> [ilp]Joker...mama de ied zapacit http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinamh Postat Martie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2006 intrebare... zic io logica... daca vin ca mandat, de ce nu primim fluturas sa ne prezentam la posta??? sa-i ridicam?? la mine alocatia vine pe 24... daca banii intra pe 8...[V]...... Cristina [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [bibe]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS"> Andrei si Iris Nazdravani de august-septembrie 2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denisa_35 Postat Martie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2006 Sunt in aceeasi situatie si sunt neagra de furie!!!!!!!!! Luna trecuta am primit banii pe Ianuarie pe data de 8 februarie. Acum ii asteptam tot la fel si surpriza : NU AU SOSIT! Pe data de 9 Martie am fost la posta si mi s-a confirmat ca au venit indemnizatiile si sa revin a doua zi de dimineata, intre orele 8.00-9.00 inainte sa plece postasii pe teren si o voi lua de la posta. Ma duc a doua zi, pe 10 Martie si mi se spune ca postasul care este in zona noastra are zi libera...era vineri...si mandatul meu nu era nicaieri....vezi doamne daca el lipseste nimeni nu vine in locul lui si sa astept pana luni. Mi s-a parut ciudat un lucru : daca postasul are liber o saptamana nu vine nimeni in locul lui. Si cu ce drept tine la el mandatele. Ar fi logica o singura explicatie : fiecare cunoaste persoanele din zona lui si pierde spaga de la alocatii, de la pensii si acum mai nou de la indemnizatiile noastre de maternitate...pai cum sa ia colegul spaga in locul lui????? Dar mie nu-mi pasa de asta...EU VREAU BANII!!!! Adica Posta Romana se foloseste gratuit de banii nostri 1 saptamana sau poate chiar mai mult pana ajunga la noi ???????? Drept pentru care am fost ieri la posta (vorbesc de Of.Postal nr.38 din Sectorul 2 Colentina) cu o falca in cer si una in pamant si am vorbit cu "sefa de tura" care mi-a explicat ca banii au venit de pe 9 dar eu ii voi primi pe 15 ca atunci e programat blocul unde locuiesc eu la plata alocatiilor, pensiilor si indemnizatiilor si ca ce, sa-mi faca un favor sa-mi dea banii mai devreme???Auzi nenorocitii, favor pe banii mei.....in fine nu am avut cu cine sa ma inteleg. Daca maine nu primesc banii e vai de mama lor de nenorociti! Ma duc peste ei si nu plec de acolo fara bani! Copiii mei nu traiesc cu aer! Eu as vrea sa stiu care este circuitul acestor bani de indemnizatii de maternitate, daca putem afla de undeva daca Directiile de Munca trimit banii toti o data sau esalonat si daca este legal ca Posta Romana sa se foloseasca de banii nostri atatea zile. Daca detin aceasta informatie, le voi face reclamatie, numai sa vad si eu cum justifica ei acest lucru. Numai bine si va rog sa ma scuzati daca am fost cam nepoliticoasa la adresa Postei Romane dar sunt NEAGRA DE FURIE! Denisa,copilul Alexandru si bb Luca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandyksch Postat Martie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 15, 2006 Denisa, te inteleg perfect si nu ai fost deloc nepoliticoasa. Ai dreptate. Noi nu stim cum o sa facem ca avem programat botezul pe 26 si ne bazam pe banii astia. Eu o sa trimit un Mail pe site-ul Min. Muncii dar nu sper la prea multe. Sau o reclamatie la OPC...daca s-ar ocupa de asa ceva. Marius, Rozi, Laura voi aveti vreo idee? Mandy si Krisztián (23.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa si mami Postat Martie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2006 hai sa facem ceva cu posta asta. la mine banii pe ian au venit undeva pe 16 febr., cu toate ca niste vecine ii primisera cu 3-4 zile mai devreme. pe febr nu au venit inca, da' ma duc peste ei sa-i ...cred ca e vb de pile si de ciubuce. cu cardurile cum a ramas? cind vor intra in cont? nu s-au facut inca conventiile cu bancile? alexa & famid="red">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicutza Postat Martie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2006 Mai mamici mai, Sigur trebuie sa puteti face ceva, pentru ca nu e normal ce se intampla. Din cate ati povestit voi si inainte de a incepe sa functioneze sistemul asta idiot, eu eram convinsa ca pana pe la sfarsitul lui martie nu vad nici un ban pe ianuarie si februarie, de unde eu eram obisnuita ca pe 15 fix sa primesc banii pe card de la firma. Dar uite ca pe 15 februarie am primit pe ianuarie si pe 14 martie pe cei pe februarie. Pentru ca nu m-au gasit acasa, mi-au lasat fluturas la socrul meu (care are aceeasi adresa) si m-am dus in aceeasi zi la posta si i-am ridicat. Pe fluturas scrie ca au intrat pe 13 ianuarie la posta. Deci totul a decurs normal in cazul meu. Nu e normal ca Posta sa se foloseasca nici macar 1 zi de banii vostri, cu atat mai putin o saptamana - doua, pana cand sunteti "programate". Si cu atat mai putin cu cat megeti voi la Posta direct si nu asteptati sa va vina randul la programare. Idioti ! Vlad Sa traim bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adseana Postat Martie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2006 eu am cerut prin cont personal banii...dar nu i-am primit nici pana acum...in decizia pe care am primit-o luna trecuta, scrie ca plata se face in periada 05-12 a lunii, prin mandat postal sau cont personal...azi este 16 martie si inca nimic...pana cand isi vor mai bate joc de noi oare?pana cand vom mai permite si pana cand vom mai suporta asa ceva??? [mamica]Adriana si [copil] Alexandra (15.04.2005) Alexandra, printesa noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.