Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Only in Romania!!

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Sabina

Yank, eu in locul tau as plati cash si gata[:D] (glumesc, probabil ca sunt sensibiltati personale la mijloc si nu se poate, sa nu te superi pe mine)id="size1">

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">
id="quote">id="quote"> Sabina,pai daca mi le-as fi luat eu,aici as fi platit cu cash,dar nu sint lucrurile mele,eu doar am intervenit ca mi s-a parut strigator la cer. Tzuni,deja i-am bagat in ceata azi,cind m-a sunat unul de la Credex care initial a sunat la matusi-mea si aia i-a zis sa vb cu avocatul ei.[:D] Asta dupa ce am fost cu ea si am platit 2 rate in avans[:D] Cind m-a sunat tipul i-am explicat ca deja creditul functioneaza,ca le-am platit doua rate.A sughitat omu la telefon.Si a zis ca o sa vada ce poate face si revine. Roxaboxa,anytimeLife`s a bitch and then you dieid="size1">
Distribuie pe alte site-uri

Yankid="navy">, atitudinea ta este atitudinea normala pe care trebuie sa o aiba orice om. Problema este ca aceste lucruri se intampla pentru ca multi oameni inca tremura in fata vanzatorului/bancii/politistului/profesoarei/functionarei etc...si fac tot ce spun acestia indiferent daca au sau nu dreptate sau li se incalca drepturile in mod strigator la cer (nu ca si-ar si cunoaste drpturile, cel mai probabil).

Eu cred ca cu cat mai multa lume va actiona normal, aceste abuzuri nu se vor mai intampla.

[flo]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]31 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">

pozici id="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by Sabina

Yank, eu in locul tau as plati cash si gata[:D] (glumesc, probabil ca sunt sensibiltati personale la mijloc si nu se poate, sa nu te superi pe mine)id="size1">

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">
id="quote">id="quote">Probabil ca ar fi cea mai convenabila varianta,dar s-ar putea sa ai surpriza sa constati ca "dobanda nu poate fi recalculata" si se "percepe comision de achitare in avans".Ceea ce...Mai bine le fac nervii ferfenita celor de la banca sau de la magazin...[:D]Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

nici eu n-as fi dus nimic inapoi. atita vreme cit s-a semnat un contract, ma supun acelui contract, si ei la fel.

am observat ca, de multe ori, in Romania, contractele sunt considerate un fel de "o chestie pe care doar am semnat-o, dar neimportanta".

relax, Guestus nu a avut intentii rele. a incercat si el o gluma si se pare ca nu a fost inteles [:D] dar cine-l stie de mai multa vreme, stie si ca Guestus are un umor mai aparte [^]

quote:Originally posted by Tzuni

Mey Yank-ule, ia luati voi un cui, ceva...[:D] si personalizati-va telefonu si lap-top-ul [drac]. Apoi, daca nu ajungetzi la nici o intelegere cu inamicu', returnati-le sa se spele pe cap cu ele! [zz]____________________________________Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel

id="quote">id="quote">puahahahaha Tzuni [cool] la faza asta nu m-am gandit...am ras de m-am spartyank, acu' vazui ca s-a aprobat...era normal...

Yank,

Nu am citit decat primul tau mesaj, scuze, nu stiu cum ai solutionat cazul pana la urma. Insa pot sa iti spun ca se intampla si in America la fel. Eu si sotul meu aveam istoric de 1 an in US cand am vrut sa cumparam o masina de la firma X (masini japoneze). Si nu aveam datorii sau probleme financiare, atat doar ca nu aveam istoric indelungat in America, dupa standardele lor si nici nu ne aruncasem la cine stie ce masina de fite. Ne-au aprobat pe loc si am plecat bine merci acasa cu masina. Dupa 3-4 zile ne suna astia inapoi sa ducem masina ca de fapt nu ne-au aprobat, dar daca mergem cu un co-signer se rezolva. Am gasit un co-signer, dar daca nu ai pe cine ce faceam??

Si de atunci am invatat ca in America trebuie sa citesti pana la ultimul cuvant orice eticheta/contract etc, chiar daca stai 5 ore cu vanzatorul si ori iti spune el de la inceput magariile ori te asteapta sa termini de citit "romanul". In cazul nostru clauza respectiva era scrisa la sfarsitul sfarsitului sfarsitului etc a zeci si zeci de pagini.

Dupa cum vezi se poate intampla si la case mai mari.

Carolyne

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...