Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Iaurt rece copiilor mici? Cum incalziti iaurtul?

Recommended Posts

Dati iaurt rece din frigider copiilor mici?

Lui Vladut nu ii place daca e mai cald, dar parca nu imi vine sa ii dau rece din frigider [bang]

Cum faceti? Daca nu dati iaurtul rece, cum il incalziti?

Multumim frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

A mea il mananca de la frigider si nu are pb din cauza asta .Inghetata i-am dat de la 1 an ,suc tot din frigider.

Eu zic ca depinde si de copil ,cat de sensibil e.Daca tu crezi ca nu ii face rau ,nu il mai incalzi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Eu ii dau iaurtul de la frigider fetitei mele (un an si 8 luni). Pe vremuri il scoteam cu 10 min inainte de a i-l da, dar de pe la un an i-l dau direct rece. Asta ca s-o obisnuiesc cu rece. A mancat si inghetata si alte chestii reci si nu a avut probleme.

Cand a fost racita i l-am pus 5 min pe calorifer, apoi l-am omogenizat si i l-am dat.

Nu e bine sa feresti copilul de rece, dupa aia asa va fi si cand va fi mare, sensibil la orice e mai rece. Parerea mea...

De vreo 3 luni ne-am luat cuptor cu microunde, care ne-a simplificat mult treburile in bucatarie. Inainte, il scoteam din frigider cu un sfert de ora inainte de masa, ori il puneam putin pe calorifer, sau, daca eram in criza de timp, il bagam putin intr-un vas cu apa fierbinte. Parerea mea e ca micutii trebuie obisnuiti treptat si cu alimente mai reci. Oricum, nu trebuie exagerat, sa nu ajungem la rosu in gat (Doamne fereste!), care poate aduce cu el si febra si alte complicatii.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...