tomecica Publicat Martie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2006 am auzit ca daca incepi serviciul inainte de a implini bebe 2 ani , statul iti da suplimentar 3 milioane. este adevarat ? si unde sa ma interesez?id="purple"> luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an] " ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZE fotografii si DESENELE ADRIANEI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mercedes Postat Martie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2006 Tomecica- asa este incepand cu 1 ian 2006 se acorda acest stimulent daca parintele se intoarce la servici inainte ca bebe sa implineasca 2 ani respectiv 3 ani Mai sus gasesti actele normative care stau la baza acordarii cic -ului sau stimulentului Dosarul se depune la primaria de care apartii Bafta si rabdare!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomecica Postat Martie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Multumesc MERCEDES. Am inceput serviciul iar cei de la personal m-au anuntat ca beneficiez de cei 3 mil..Mi-au facut ei dosarul , nu trebuie sa merg la Primarie. luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an] " ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZE fotografii si DESENELE ADRIANEI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.