Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Supa(ciorba) de broccoli...

DianaP

Recommended Posts

Va rog mult daca puteti sa-mi dati si mie o reteta de supa(ciorba) de broccoli chiar si mancare.

Stiu sigur ca am vazut aici ,dar am uitat sa salvez retetele si acum nu le mai gasesc. Vreau sa le fac fetitelor mele Carla si Alexa(1 an si 2 luni respectiv 2 ani si 7 luni).

Multumesc foarte mult.

Diana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Supa de broccoli cu crutoaneid="red">

Ingrediente: 3 felii paine alba, 2 lg. unt, 750 ml supa de pui (instant), 1 kg broccoli, 100 g smantana, sare, piper

Miezul de paine se taie cubulete si se prajeste in unt incins, apoi se lasa sa se scurga pe un servetel.

Broccoli se desfac in buchetele si se fierb in supa cca 10 minute. Se dau cateva buchetele deoparte, pentru ornat, iar restul se paseaza. Se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper.

Supa se aseaza in farfurii incalzite si se adauga buchetelele de broccoli si crutoanele.

Bors de legume cu broccoliid="red">

Ingrediente: 200 g broccoli, 250 g cartofi, 3 morcovi, 1 telina (radacina si frunze), 2 cepe, 2 lg. bulion, 2-3 lg. ulei (masline), sare, bors, 1 galbenus, 100 g smantana

Buchetelele de broccoli se pun la fiert impreuna cu ceapa tocata, morcovii si telina cubulete mici si cartofii taiati cuburi.

Cand legumele sunt fierte se adauga bulionul, uleiul, sare si borsul fiert separat. Se mai dau cateva clocote, apoi oala se ia de pe foc, se presara frunzele de telina tocate si se lasa vasul acoperit cateva minute.

Borsul se drege cu galbenus de ou amestecat bine cu smantana.

Supa crema de broccoli

500-600 g broccoli

2 cartofi potriviti

1 ceapa mica

lapte

Se fierb in apa cat sa le acopere (nu mai mult de 10 minute) cartofii, broccoli si ceapa. Se mixeaza bine si se adauga lapte pana la consistenta dorita.

In castronelul din care se mananca se pot pune cascaval sau telemea rasa si zeama de lamaie. A, da, si crutoane!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...