Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Inghetata ingrasa ?

Recommended Posts

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

io-s chiar curioasa cum e o cura din asta...

stiu ca incghetata (simpla, fara alune, cioco si d-astea) contine mai putine calorii decat alte dulciuri, si ca in caz de o 'criza de dulciuri' (cum le zic eu), este mai bine sa mananci un glob de inghetata decat... o tabla de ciocolata!

Gabici

'Be yourself. Everybody else is taken.'

Distribuie pe alte site-uri

Eu pot sa-ti spun ca la mine a avut un efect de cateva kg buna vara trecuta.Nu stiu cum poate fi cura asta dar eu una am renuntat sa mai mancan des si acum o data la 2 saptamani ma ating un pic de ea.

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

Hehehe, ce bine ar fi sa nu ingrase... dar sa-ti spun marea mea descoperire de acum un an si ceva: o reteta de inghetata. Atat de buna, incat o faceam saptamanal, spre incantarea barbatului si a prietenilor, care stiau ca permanent e ceva bun in casa. Rezultat dupa cateva luni bune de mancat zilnic: 10 kg si la mine si la el. Pe care le-am dat jos, dar nu cu atata usurinta precum le-am pus! [:D]

Ba bine ca nu [:D]....as vrea eu sa nu ingrase [xx(]...eu sunt inebunita efectiv dupa inghetata, am profitat din plin cand eram [gravi] (fara sa pun mai mult de 12 kg)...acum...insa, nu...si ce-as mai manca [pofta], da-s la dieta [zz]

aime

ce mi-a placut mesajul Daniellei4![cool]

hahahhahahaha!

si eu sant o[grasa]la DIETA!!!

Alina

mamica[mamica] de[copil] Diana 6luni

"Fii atent daca faci femeia sa plinga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile. Femeia a fost facuta din coasta. Nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala. Sub mina ca sa fie protejata si linga inima ca sa fie iubita"

pai si eu asta vara am mancat o data la 2 zile o cutie de lagnesse si s-au vazut niste kg in plus la cantar.daca nu ar contine zahar si grasimi,poate nu ar ingrasa.

acum imi mai permit cate una cu ciocolata sau fructe de padure...ca nu mai numar kg.

[gravi]14+

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...