mami nov-dec 04 Publicat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 17, 2006 Capitolul 112 [colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aiciid="blue">) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.id="size1"> Mamici [mamica]de 42 si 45 [fetita]id="size2">IrinaA ______________ 20 oct_____ Ioana MariaCamys2000 ________ 21 oct_____ Catalina NicoleEla2001 ____________ 22 oct_____ Diana AndreeaJasmine ____________ 26 oct_____ RaduEle _________________ 26 oct_____ Ana DenisaRoserb _____________ 29 oct_____ Mihnea AndreiNcristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia MariaMoss _______________ 31 oct_____ Alexia StefaniaSiminna _____________ 1 nov_____ MariaBits _________________ 1 nov_____ Kenzoelilenus _____________ 2 nov_____ AnaAd_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor AndreiDiana 2004 _________ 4 nov_____ AndreiTry _________________ 5 nov_____ AlexMiria Cristina ________ 5 nov_____ Maria DamianaLoreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia CristinaAndreap ____________ 7 nov_____ Maria AlexandraHannen _____________ 8 nov_____ IsraLaura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana BiancaHena _______________ 8 nov_____ Mihnea IoanDaniela_Sb __________ 8 nov_____ Mihai Danielbuterfly _____________ 9 nov_____ Robert-LucianSimonacip _________ 10 nov_____ Davidoana69us __________ 11 nov_____ IlincaVivian ______________12 nov_____ VictorDidutza ____________ 12 nov_____ Daria + DennisAuras80 ___________ 14 nov_____ Medeea TeodoraCassandra _________ 14 nov_____ Dragos AndreiEliza5 ______________ 15 nov_____ AlexandruAime _______________ 15 nov_____ Vladimir AndreiLumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei CosminDama ______________ 18 nov_____ David AndreiDena _______________ 17 nov_____ Katrhryn RhiannaMiha _______________ 18 nov_____ Robert Daniella4____________18 nov_____ Alexismiag _______________ 18 nov_____ Roland VladimirTrinity ______________ 19 nov_____ Selina AlexandraDanamunti _________ 19 nov_____ Eric GabrielMiraklucker _________ 20 nov_____ DariaMihaela Ema_________20 nov_______DariusDanette ____________ 23 nov_____ Iris MiriamDaniela_Gina _________ 23 nov_____ MateiCorina75 ____________ 24 nov_____ Andrei Gandacelu __________ 25 nov_____ IoachimMisticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas AlexandruDutzi _______________ 25 nov_____ Iustinimpreuna ___________ 25 nov_____ SaraMiche ______________ 26 nov_____ DariusDescultza ___________ 26 nov_____ AndreiIonela Roxana ______ 27 nov_____ EmilyPaxela _____________ 27 nov_____ Silviu IonutFlorypop ____________ 27 nov_____ Andreimate _______________ 27 nov_____ Christian GabrielOnitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florinklumea_blondy ______ 29 nov_____ RaresFulguletz ____________ 1 dec_____ David AndreasMadalinaP ___________ 1 dec_____ EdisLuminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria BiancaMona B ______________ 5 dec_____ Vlad AndreiEveline ______________ 5 dec_____ Andreea BiancaFelis ________________ 6 dec_____ Mihai CristianF.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia MariaRaluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria AlexandraOlga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina MariaOnut ________________ 8 dec_____ Rares MihaiAdka _______________ 8 dec_____ Rares Cristianbumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor MihaiAnne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor AlexandruAlinatent ___________ 10 dec_____ HoriaMikimi _____________ 12 dec_____ AlexanderMonica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra MariaElean75 ____________ 17 dec_____ MariaOtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Mariaanacezara _________ 20 dec ____ paula cezaraOany ______________ 21 dec_____ Riana-IoanaMieke ______________ 21 dec_____ AnnaCecilia C ___________ 22 dec_____ AlexiaCarmen ____________ 22 dec_____ Daria NicoleIoana du ___________ 22 dec_____ Bianca AlexandraViovio ______________ 22 dec_____ Cristiana BiancaGreieras ___________ 22 dec_____ EvaMamaluidavid ______ 24 dec_____ DavidCookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioanadana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline StephanieBobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioanaid="size1">[flo][flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina75 Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Meeeeeeey fetele meeeeeeeeey, Nu se incumeta nimeni la deschis capitol nou???? Eu azi am zi scurta asa ca tre sa va pup (pana luni) si sa va doresc un we de vis. Poate se mai indreapta vremea si iesim cu piticii afara, ca in casa fac numai prostioare.... Noi suntem invitati in Macromall la locul de joaca, ne intalnim cu alte mamici si pitici brasoveni de pe DC. Aveti grija de voi. pe toti, in mod special pe dulceata mica Biaid="blue"> si mami-cuscritza Evelineid="red"> (azi am stat iar juma de ora pe pozele voastre si am salvat o gramada cu ochioasa aia mica si scumpa...s-o manance toata soacra-sa de draga ce-i este.... Corina si bb Andrei [copil] 24.11.2004 daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_sb Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Danetteid="red">, am vrut sa iti raspund mai demult, dar nu am reusit... La noi in topul preferintelor e Zu-Zu (nu doar preferintele lui Danutz ci si ale mele), apoi Milli. Si ii place si la Danutz reclama la Orbit si cand o vede rage ca leul (da chiar ca un leu, eu nu pot sa fac asa..) si ii mai place reclama la Metropolitan cafe (Am nevoie de tine) pe care danseaza si zambeste cu gura pana la urechi. Si inca ceva de care ziceai tu... ma imbratiseaza cateodata... de nu mai pot de fericire . E un lipicios si un iubaret... Dar daca ii de bataie, nu se lasa (am patit acum cateva zile cand l-a impins o fetita de o seama cu el - a ripostat imediat cu o impingere si el... prinde repede asa ceva). mamica lui Danutzid="blue"> din 8 nov 2004 Home is where your head is.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_sb Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Am vazut si fete frumoase foc: Denisa si Sabinutzaid="red"> . mamica lui Danutzid="blue"> din 8 nov 2004 Home is where your head is.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
try Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Mie nu-mi mai arde nici de nici unele. Azi iarasi ma doare burta, e a treia zi la rand. Greturi inca mai am (chiar parca se accentueaza), dar nu ma pot sa nu-mi fac griji. Si la ginec. ajung abia pe 6 aprilie, adica inca 3 sapt. Oricum, daca se intetesc sau nu inceteaza durerile astea, o sa sun ma idevreme si sa vedem ce zice. Pe motivul asta n-am chef de nimic, nu-mi intra nimic i nvoie si-mi vine sa-i flituiesc pe toti... "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" [gravi].......id="white">in 10+ sapt. Alex - 5 Nov. 2004 ......... id="red">poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Am pus si eu cateva poze din martie. Ia uitati ce pui plimbaret am eu ! Tryid="red">, nu vreau sa te sperii, dar mai bine suni de acum daca mai dureaza cateva zile pana te primeste. Eu stiu ca burtica doare in primele luni si datorita intinderii ligamentelor sacrale, dar credeam ca la a doua sarcina durerile sunt mult mai mici, mai mult ca o jena. Multa sanatate! Paxelinaid="red">, sper sa va reveniti repede si sa va ingrasati si mai repede. Vad ca totusi faptul ca Silviu este mai slabut decat media il face sa aibe si imunitatea mai mica, poate mi se pare mie. Dar asta nu inseamna in nici un caz ca un copil obez este foarte rezistent la viroze sau ca nu face temperatura. Nu stiu cat de mare a fost influenta faptului ca i-am dat Anei oscillococcinum 1 doza/saptamana si sucul de la 1 portocala zilnic, dar a fost perfect sanatoasa in ultimele 6 luni. Sa aveti un we placut, eu nu am internet acasa, deocamdata, dar va citesc si va admir puiutii dupa program la servici! Otilia si Ana Maria (18.12.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniela_Gina Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 OtiliaVid="red">, ce minunatie ai... si ce zambet... Daniela & [copil]Matei id="size2">id="orange"> (23 noiembrie 2004) siid="orange">id="size2"> zambetulid="size2">id="orange"> lui minunatid="size2">id="orange"> Album de bazaid="red"> Poze noi-noute!!!!!id="red"> Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucadoid="brown">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
try Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Otiliaid="red">, stiu sa fac deosebirea intre durerile cauzate de ligamente si durerile de burta ca la ciclu. Durerile nu ajung la intensitatea celor de la ciclu, altfel as suna dr. imediat. Se asemana cu senzatia pe care o am inainte cu 1 zi (sau chiar in ziua) cand trebuie sa-mi vina. Genul ala de durere surda care parca asteapta dupa colt sa te apuce. Acum nu ma mai doare nimic, mi-a trecut. Nu ma tine mult, 2-3 ore. Oricum, dr. mai mult decat sa-m ide aprogesteron (pe care oricu mi liau de la 7 sapt) n-are ce sa-mi dea sau sa-m ifaca. Poate eventual sa constate o stare de fapt, insa n use prea paote face nimic acum in primul trim. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" [gravi].......id="white">in 10+ sapt. Alex - 5 Nov. 2004 ......... id="red">poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aime Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Tryid="red">, citind ce ai scris tu, mi-am adus aminte ca si eu la inceput de burtica am avut dureri asa surde care-mi ridicau tensiunea , am intrebat dr si mi-a dat alilestrenolid="red">, cate 3/zi si n-am mai avut nimic. Eu l-am luat pana in spat 12 parca 9cat am luat si utogestanul). Acuma, na... si tu stii cum e, e doar un sfat, poti/sau nu sa tii cont de el. Numai bine! [foto] noi-nouteid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Mami Tryid="red">, ma bucur ca te simti bine, sunt convinsa ca ai grija de tine si ca stii ce ai de facut(eu te tin minte de la Clinica Virtuala, urmaream raspunusurile lui arian). Voi gravidutzele imi dati curaj sa trec la treaba pentru bb2, ma apuc in Aprilei sa-mi fac analizele pentru anticorpi Rh. Chiar asa sa pare ca pe Flory, Cecilia si Mamaluidavidid="red">, trebuie sa le urmaresc pe la Odisee . Otilia si Ana Maria (18.12.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.