Mirona Publicat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 17, 2006 Odiseea noastra a inceput:id="orange"> 1, MAMICI de noiembrie-decembrie 2006: id="orange"> 1.[gravi]tessyid="red"> DN.id="blue">04.06.78;UM.id="blue"> 24.01.06;[copil]-Matei DN.id="blue">03.02.05 si DPN.id="blue">01.11.06 Maternitatea Cuza Voda-Iasi, Dr. Onofriescu Mircea 2.[gravi]patrisid="red"> DN.id="blue">00.00.00;UM.id="blue"> 28.01.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... Tg. Mures, Dr. ... 3.[gravi]Zinaid="red"> DN.id="blue"> 00.00.00;UM.id="blue">29.01.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... Deva, Dr. ... 4.[gravi]gmoisiid="red"> DN.id="blue"> 27.09.78;UM.id="blue"> 29.01.06;[copil]---- DN.id="blue">03.06.99 si DPN.id="blue">00.11.06 Spitalul Municipal - Bucuresti, Dr. Delia Gradinaru 5.[gravi]deny75id="red"> DN.id="blue"> 00.00.75;UM.id="blue">30.01.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... Pitesti, Dr. ... 6.[gravi]roanaid="red"> DN.id="blue">00.0.00;UM.id="blue">30.01.06;DPN.id="blue">05.11.06 Maternitatea ... Cluj-Napoca, Dr. Muresan Daniel 7.[gravi]Mironaid="red"> DN.id="blue">08.11.74;UM.id="blue">31.01.06;DPN.id="blue">08.11.06 Maternitatea Bega Timisoara, Dr. Cezara Muresan 8.[gravi]Lorymid="red"> DN.id="blue"> 12.09.80;UM.id="blue">31.01.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea Cuza Voda - Iasi, Dr.Grigore Mihaela 9.[gravi]ramsanid="red"> DN.id="blue">29.06.77;UM.id="blue"> 01.02.06;DPN.id="blue">10.11.06 Maternitatea Cuza Voda - Iasi, Dr. Mihalceanu Elena 10.[gravi]alina.nid="red"> DN.id="blue"> 11.12.79;UM.id="blue">03.02.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... - Bucuresti, Dr. Nicolae Suciu 11.[gravi]CEZid="red"> DN.id="blue">26.07.79;UM.id="blue"> 03.02.06;DPN.id="blue">10.11.06 Maternitatea Sp. Universitar-Bucuresti, Dr. Carstoiu 12.[gravi]simo29id="red"> DN.id="blue">15.02.76;UM.id="blue">05.02.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... Cluj-Napoca, Dr. Muresan Daniel 13.[gravi]Dacicicaid="red"> DN.id="blue">27.04.75;UM.id="blue">06.02.06;(Dragos)DPN.id="blue">13.11.06 Maternitatea Bega - Timisoara, Dr. Hrubaru 14.[gravi]CRISTINELid="red"> DN.id="blue">00.00.00;UM.id="blue">09.02.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... - ..., Dr. ..... 15.[gravi]Eseeaid="red"> DN.id="blue">00.00.00;UM.id="blue">09.02.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... - ..., Dr. ..... 16.[gravi]veroniciid="red"> DN.id="blue">16.08.74;UM.id="blue">10.02.06;DPN.id="blue">17.11.06 Maternitatea Giulesti - Bucuresti, Dr. prof.Marinescu (dr.Moisa) 17.[gravi]Iulia P.id="red"> DN.id="blue">12.05.76;UM.id="blue">10.02.06;[copil]-Thomas Anthony DNid="blue">16.06.04 si DPN.id="blue">17.11.06 Maternitatea ... Ottawa-Canada, Dr. ... 18.[gravi]fatimaid="red"> DN.id="blue">27.11.77;UM.id="blue">10.02.06;DPN.id="blue">17.11.06 Spitalul Elias - Bucuresti, Dr. Tutunaru 19.[gravi]mamalinaid="red"> DN.id="blue">23.02.81;UM.id="blue">13.02.06;[copil]-Ana-Larissa DN.id="blue">18.10.04 si DPN.id="blue">20.11.06 Spitalul Municipal - Bucuresti, Dr. Constantinescu Ghe. 20.[gravi]almoid="red"> DN.id="blue">00.00.00;UM.id="blue">14.02.06;DPN.id="blue">00.11.06 Maternitatea ... - Canada, Dr. ... 21.[gravi]grati.elaid="red"> DN.id="blue">08.06.72;UM.id="blue">14.02.06;[copil]-Ozana DN.id="blue">22.05.99 si (Bristena sau Razvan) DPN.id="blue">22.11.06 Maternitatea ... - ..., Dr. ... 22.[gravi]miruna25id="red"> DN.id="blue">18.11.72;UM.id="blue">16.02.06;DPN.id="blue">01.12.06 Maternitatea ... - ..., Dr. ... LINK-uri UTILE:id="orange"> sarcina, analize si riscuri, boli infectioase, calculator sarcina, greutate si cm fat, poze cu bb in diferite sapt., impartirea celor 126 zile-prenatal si posnatal, exercitii gravide, exercitii pentru travaliu, exercitii pentru nastere, exercitii pentru nastere 2, necesar bebe, despre alaptat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almo Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Salutare viitoare mamici! Sunt fericita sa ma alatur voua si nu-mi vine sa cred ca a venit si aceasta zi! Sunt insarcinata prima data dupa 7 ani de mari incercari si multe disperari, cu toate ca si eu si sotul meu suntem perfect sanatosi. Am avut testul de sarcina din sange vineri 03/17/06 si luni am primit rezultatul oficial - pozitiv. Insamnatarea artificiala a avut loc pe 21 Februarie ( a cincea in ultimul an) iar UM este 02/14/06. Nu am indraznit sa sper si sa ma inscriu in forum mai devreme de a afla rezultatul oficial. Acum insa, as fi fericita sa vorbesc cu voi pentru ca mi-e frica de ce va urma si cred ca fiind printre voi va fi mult mai usor. Am citit tot ce ati scris pana acum si sunt foarte incantata de voi. Va doresc din suflet o sarcina usoara! Aviz celor cu dureri de burtica, e normal atata timp cant durerea nu o simtiti persistent intr-o parte. Moni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simo29 Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Buna seara [gravi] ! Almo bine ai venit in nostru . Fetelor am si eu o intrebare - cand vom avea voie sa ? [:I][:I]Voi ce credeti? Mirona data mea de nastere este 15.02.1976 si doctorul meu se numeste Muresan Daniel. Weekend placut Pupici [pup] Simona 5+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina.n Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Buna seara Va pup pe toate si va rog sa ma treceti si pe mine pe lista de gravidute.Inca nu am facut analize si nici consult dar am 2 teste care au iesit pozitive si sunt tare bucuroasa. UM este 3.02.06. Mie mi-a zis medicul de familie sa mai astept pana sa ma duc la medic, si inca nu iau nimic pt sarcina. Eu sunt putin ingrijorata pt ca am dureri destul de pesistente in zona overelor(am chisturi endometriozice care trebuiau sa fie operate ..insa surpriza s-a produs pe neasteptate[gravi]), sper sa nu am pb . si sa fiu chiar cu bb.In rest simptome nu perea sunt ,poate pputin somn. Mai vb.[grup] Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirona Postat Martie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 buna seara gravidutze fericite. alina.nid="blue"> si almoid="blue"> bine ati venit in club ... sper sa va acomodati repede. V-am trecut si in listutza. Cand aveti ceva noutati si vreti vre-o modificare ... trageti-ma de mânecã. Moni ... Doamne 7 ani ... ce mult. Felicitari pentru testele pozitive. simo29id="blue"> contact sexual normal ... am intrebat eu dr. Desi mi-a fost teama s-o fac ... nu se intampla nimic. Totul e sa fiti mai atenti acum. E ok. Mie chiar mi-a facut placere sa nu mai trebuiasca sa stau cu picioarele pe pereti o ora dupa. La ora 7.15 am avut programare azi la medic. Direct m-a pus la eco ... era si ea curioasa cum a evoluat sarcina. Primul care i-a vazut inimioara a fost Dani (sotul). L-a chemat langa ea si i-a aratat cum palpaie. Puiul meu avea ochii umeziti cand se uita la rodul iubirii nostre. Parca eu nu mai contam acolo in sala, ci doar ei doi si ecranul. Mie mi l-a aratat mai pe urma. Am vazut o pata neagra rotunda, intr-o parte a ei era ceva ca o boaba de fasole in care era o chestie alba care palpaia. Ganditi-va la o gura de peste care se inchide si se deschide. Cam asta am vazut eu. A facut masuratori peste masuratori, avem 8 mm si 137 batai/ min. Mai vrea sa ma vada o data miercuri ... i se pare ca ar fi ceva in neregula, nu am inteles ce ... dar fiind prea mica sarcina crede ca e normal. Dar ... spre linistea noastra m-a mai chemat o data miercuri. Maine fac si o injectie cu Gravibinon si m-a rugat sa incerc sa-mi introduc toate 6 utrogestanele vaginal. Cam asta a fost cu controlul de azi. Am pus toate intrebarile care le aveam pe listutza ... mi-e draga dr. mea. E o scumpa. Pupicei pe burticutze si mai vb si maine. Somnic ushor. Miroid="blue">[gravi]6+ Desenele Adnanei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 Bun venit fetelor noi! Aici sa ramaneti ! Am zis am zis![^] Fetelor multumesc mult ca mi-ati impartasit parerile voastre! Am rascolit si tot netul, am vazut ca muulteee fete au avut dureri si pana la urma a fost bine! Doua prietene de ale mele la fel mi-au povestit. Sper sa fie si la mine asa, ca mult a mai durat pana am reusit! Inca parca nu-mi vine sa cred, ma uit la testele de sarcina de muuulteeeeee ori pe zi, si la ala de sange la fel, mi-e frica sa nu dispara!! Parca am inebunit! Imi pun mana pe burtica si rog puiul sa ramana acolo, ca e tot ce-mi doresc de muuultiii ani! Imi plange inima cand citesc de pierderi de sarcina ( am vazut ca mai multe am trecut prin asta ), am trecut si eu prin asta o data, si stiu cum e...sper sa putem ca de data asta sa fie bine! Acum urmez tratamentul dat de dr. Sper sa functioneze! Luni ma duc si la eco, desi nu stiu daca se va vedea ceva...O sa am 5 saptamani si 3 zile de la UM, dar am avut ovulatia in ziua 17 sau 18. Multumesc si ...noapte buna ( eu am insomnii, si la sarcina trecuta ma trezeam fix la 3,00 in fiecare noapte si nu mai adormeam la loc ). Nu conteaza, eu sunt fff fericita ca e asa. Suport orice si oricat numai sa fie bine! PS Miro felicitari pt eco!! Tu cat aveai cand ai vazut sacul? Ca acum inteleg ca ai 10 zile de atunci...Vroiam si sa-ti mai spun ca te-am citit si la aspirante, ca de mult citesc acolo. Si sa stii ca si reusita mea ( si sper ca o sa ramana o reusita ) e tot datorita plantelor, naturistelor ( pastile) ...si homeopatiei! Eu asa cred 90%! Aaaa, si listuta e superba cum ai facut-o! Nu-mi vine sa cred ca sunt pe ea![^] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 Asa, am mai citit din urma, si mai vreau sa raspund cate ceva. Zanaid="blue">, stiu ca nu sunt acum in situatia de a da sfaturi, ca si eu sunt cam stresata. Dar...incearca sa te calmezi si va fi bine! Pana acum la tine totul e bine, asa ca lasa gandurile negre... Lorymid="blue">, ai disparut? Sper ca e bine totul! Patris, Deny 75, Simo29,gmoisi,Iulia P, Tessy,fatima, CRISTINEL, CEZ. almo, alina nid="blue">si sper ca nu am uitat pe cineva ( daca da, imi cer scuzee ) ce ne mai ziceti? A mai fost cineva la eco? ce a vazut? Nu mai stiu cine intreba despre eco : stati linistite ca nu are ce rau sa faca, e inofensiva! Veroniciid="blue"> tin pumnii in continuare! Stiu cat de mult ti-ai dorit, te citeam la aspirante! si sper sa ai mai multi bb in burtica. Macar 2[:D] Mai vb. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatima Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 dragelor, eu ma duc marti dimineata la eco normala, iar la eco 3D m-au programat abia pe 16 mai, atunci aveau liber..abia astept, desi cred ca e cam devreme..eu nu-mi mai simt sanii durerosi, desi sunt tot asa mariti..o fi normal? n-am deloc senzatie de voma si nu ma doare nici burtica prea tare, e doar ceva asemenator cu durerea de dinainte de CM...sau o fi doar autosugestie?..in schimb ma simt foarte obosita. iau constiincioasa acidul folic si utrogestanul ( mie mi-a recomandat numai 2 pe zi, dar am citit pe prospect ca asta-i tratamentul in cazul deficientei de progesteron, pentru mentinerea sarcinii se recomanda 6 pe zi. sa am sau nu incredere in doctora mea? v-am zis ca eu sunt cam reticenta in privinta doctorilor de aici, din ploiesti..sunt patita..si pana ajung la bucuresti, trebuie sa ma multumesc cu ei.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina.n Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 [dual]Pupici pe burtici, Ce mult ma bucur ca existati , ca putem impartasi impreuna tote temerile , emotiile si bucuriile sarcinii. Eu m-am programat ieri la medic ginecolog pt data de 22.03 dar parca trece o vesnicie pana atunci[bruta].Sunt tare nerabdatoare ar trebui sa am 6 saptamani de la um, cred ca acum o sa vada pe [copil],o sa vin cu vesti imediat[il]ce le voi avea. Miro multumesc ca m-ai trecut pe listuta, anul meu de nastere este 11.12.1979 iar medicul la care vreau sa merg este DR Nicolae Suciu. Fetelor si eu am bantuit ceva vreme , nu foarte multa ce-i drept vreo 6 luni la naturiste si sunt sigura ca tratamentele pe care le-am facut cu plantute au avut rezulataul mult dorit, am ramas cu bb dupa 4 luni de tratament ,cel prescris de Livia pentru infertilitate. M abucur tare mult ca am reusit sa ma mut pe aici printre voi.Inainte va spun sincer nici nu deschideam aceste paginute imi cam pierdusem speranta si nu voiam sa ma mai iluzionez...sper ca m-am exprimat bine[il]. Imi doresc sa ramanem cu toate aici si sa trecem cu bine peste 9 luni la capitolul cu 'scutece', nu mai stiu exact denumirea, ma iertati[:D][flo] v-as scrie intr-una de bucurie da o sa mai las si pt data viitoare , va pupik pe toate. Weekend placut! Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirona Postat Martie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 Eseeaid="blue"> la primul eco am avut 5 saptamani si 3 zile. La al doilea eco (ieri) 6 saptamani si 3 zile. Amandoua eco au fost vaginal facute. Si ... DA esti pe lista [;)] pe cuvant ca te-am vazut pe acolo ... si ce bine-ti shade ... fatimaid="blue"> daca nu ai incredere pentru tratamentul de sustinere pe care ti l-a dat, mai cere o parere. Stiu ca exista si un site al dr. T ( de la Bucuresti) daca cumva vrei sa devi pacienta lui, e super cunoscut pe DC. Pe acel site gasesti si un nr. de tel. la care poti suna si cere o parere/programare. Numai sa stai linistita si sa nu te agitzi. alina.nid="blue"> sigur ai aparut la naturiste dupa ce am plecat eu de acolo ... ca eu nu te-am remarcat. Acelasi tratament (al Liviei) l-am tinut si eu, anul trecut pe vremea asta. Dupa 3 luni m-am plictisit si am inceput cu homeopat, apoi acupunctura, apoi alopat. Cand am reusit ... eram intr-o pauza ... dar luasem putina branca ursului si mastodynon inainte de ovulatie si ceva MACA si ghimbir dupa. Deci pot spune ca si stimularile, si naturistul si etc. ... si mai ales Dumnezeu m-au ajutat sa obtin minunea din burtica. Fug sa fac rectificarile in listutza. SI ... nu stiu daca o cunoasteti (unele sigur) ... LACHI de la aspirante a reusit si ea. O asteptam cu drag la noi. Doamne cat de mult ma bucur si pentru ea. Miroid="blue">[gravi]6+ Desenele Adnanei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.