Tudorr Publicat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 17, 2006 Acum citeva zile ,mi-am luat inima in dinti si am facut curat la acte....surpriza peste ce am dat ....peste certificatul meu de actionar....sunt fericita posesoare a 159 actiuni la biofarm[:D][:D]mai sunt valabile acele actiuni ....eu am uitat complet de ele...cind le-am primit eram o adolescenta fara ginduri marete de actionar....stiu ca fabrica inca mai functioneaza ....niciodata nu am primit ceva bani pe dividente.....nu am primit vreo hirtie de la ei... voi ce a-ti facut cu ele.....valoreaza ceva ....sau hirtia e mai scumpa decit actiunile [:D]......ce spuneti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 quote:Initial creeata de TudorrAcum citeva zile ,mi-am luat inima in dinti si am facut curat la acte....surpriza peste ce am dat ....peste certificatul meu de actionar....sunt fericita posesoare a 159 actiuni la biofarm[:D][:D]mai sunt valabile acele actiuni ....eu am uitat complet de ele...cind le-am primit eram o adolescenta fara ginduri marete de actionar....stiu ca fabrica inca mai functioneaza ....niciodata nu am primit ceva bani pe dividente.....nu am primit vreo hirtie de la ei... voi ce a-ti facut cu ele.....valoreaza ceva ....sau hirtia e mai scumpa decit actiunile [:D]......ce spuneti?id="quote">id="quote">biofarm zici....cred ca ceva miliarde datorii la stat si nu stiu daca nu cumva actionarii o sa puna banii [:D]la 159 actiuni o sa ai de dat 10-20 milioane lei vechi[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudorr Postat Martie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Aoileu nu ma speria [xx(]de unde sa dau eu atitia bani??????????????? noi abia daca putem sa ne ducem traiul cit de cit decent, fara luxuri (ca majoriteatea dintre noi) dapai sa platesc atitia bani? vorbesti serios???????????? ce se intimpla daca nu-i platesc ?????????cred ca in situatia asta se mai afla milioane de romani cind statul ne-a dacut cadou aceste cupoane[bang][bang] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eveline Postat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 17, 2006 Iata aici Ana si Bianca-iubita [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 ...deci relax Tudorr, tu, ca si actionar, nu tre sa pui nici un ban...asteapta linistit pana cand se vor calma treburile si poate vei avea surpriza sa fii proprietarul unor actiuni bunicele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KUKI Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 Ha, ha, ha...faceti loc ! Eu sunt actionar la fostul Peco, actualul Petrom. Ma simt mandra de cate ori trec pe langa o benzinarie. Ba chiar as avea pretentia sa-mi faca plinul gratis[:D]. Chiar ma gandeam zilele trecute daca nu cumva oi fi putred de bogata si eu habar n-am ! Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 quote:Originally posted by KUKIHa, ha, ha...faceti loc !Eu sunt actionar la fostul Peco, actualul Petrom. Ma simt mandra de cate ori trec pe langa o benzinarie. Ba chiar as avea pretentia sa-mi faca plinul gratis[:D].Chiar ma gandeam zilele trecute daca nu cumva oi fi putred de bogata si eu habar n-am !Iuliaid="quote">id="quote">Stai linistita, nu esti![:D]Suntem parteneri de afaceri. Nici eu n-am vazut vreun banut de acolo.Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulmare Postat Martie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2006 Lona, tudorr > pai ceva banutzi tot faceti nu e doar numarul de actiuni de pe cupon - au fost maj de capital social si aveti actz mai multe decit sunt inscrise acolo pentru Biofarm trebuie cerut un extras de cont la registrul Monitor pentru SNP (in loc de actiunile de la fostele peco) trebuie cerut extras de cont de la Regisco si mergeti la un svm sa vi le vinda daca aveti nevoie de bani platiti 8% comision - asta e maximul si toate cred ca vi-l iau pe asta, banii o sa vi-i dea doar prin virament sau mandat postal dupa trei zile lucratoare pentru decontare La Monitor nu sunt grile de reactualizare sa va puteti da seama cite actziuni aveti acumala Biofarm, iar la SNP au fost atitea societati inglobate ca e la feld e haotica treaba - oricum cred ca va ramin amindorura 20-25 (????) de milioane in mina la ce bubble e acuma in piata de capital la noi - merita date la preturile de acuma cred eu fara sa va faceti mari probleme succes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KUKI Postat Martie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2006 Paul, hai sa recapitulam ca io-s blonda si mare lucru nu pricep din prima[:D] Deci ma duc si cer extras de cont la Regisco (nu stiu ce-i aia si unde o fi, dar sper sa-l gasesc). Si pe urma la un SVM care zici tu ca mi-ar da 20-25 mil. contra unui comision de 8 %. Intrebarea ar fi...e mai bine sa le dau, sau sa le mai tin? Sunt sanse sa mor bogata ca matusa Tamara dupa urma lor? Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Martie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2006 quote:Originally posted by paulmareLona, tudorr > pai ceva banutzi tot faceti nu e doar numarul de actiuni de pe cupon - au fost maj de capital social si aveti actz mai multe decit sunt inscrise acolopentru Biofarm trebuie cerut un extras de cont la registrul Monitorpentru SNP (in loc de actiunile de la fostele peco) trebuie cerut extras de cont de la Regisco si mergeti la un svm sa vi le vinda daca aveti nevoie de bani platiti 8% comision - asta e maximul si toate cred ca vi-l iau pe asta, banii o sa vi-i dea doar prin virament sau mandat postal dupa trei zile lucratoare pentru decontareLa Monitor nu sunt grile de reactualizare sa va puteti da seama cite actziuni aveti acumala Biofarm, iar la SNP au fost atitea societati inglobate ca e la feld e haotica treaba - oricum cred ca va ramin amindorura 20-25 (????) de milioane in minala ce bubble e acuma in piata de capital la noi - merita date la preturile de acuma cred eu fara sa va faceti mari probleme succesid="quote">id="quote">Numarul de actiuni ramane acelasi (ddaca n-ai mai cumparat intre timp), valoarea lor difera functie de capital (capital impartit la nr. de actiuni egal valoarea pe actiune).Ia uite ce bogata sunt eu:http://www.kmarket.ro/actiuni/afisare_actiune.php?simbol=SNPAm 200 de actiuni x 0,58 lei [bang]Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.