Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adrienne daca te gindesti sa iti faci Botox, pretul nu ar trebui sa fie factorul principal. In primul rind trebuie sa te mentii...deci injectii cam la 6-9 luni pentru a ramine fara riduri...

Parerea mea ca un doctor cu o experienta mare ar fii mai indicat. Oricine te face pentru citeva sute de dolari dar daca doctorul nu are "mina"...degeaba. Tine foarte mult de cum iti baga Botox...diferenta este uriasa. Poti ramine co o fata imobila (gen masca) sau doar sa inlaturi ridurile.

Cunosc vreo 3-4 persoane la mine la servici care si-au facut Ele au facut si Restylene) si diferentele sint destul de mari. Hotaraste-te numai daca esti pregatita sa faci efortul financiar la citeva luni si daca ai incredere in doctorul respectiv.

Aici intr-adevar....cit dai, atita face.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Distribuie pe alte site-uri

Citeva sute de euro inseamna 3(sute) sau 9(sute)? Caci ar fi o mare diferenta...

De exemplu, eu nu am riduri pe mare parte din fata, ma declar multumita cu tenul meu la virsta mea, nu vreau sa fac nu stiu ce tratamente complexe, am un singur rid ( de expresie) intre sprincene, as face aproape orice sa dispara, in ultima vreme incerc sa ma controlez sa nu mai stau asa incruntata ( de fapt, concentrata...) si ma gindeam ca ar fi cazul sa fac ceva sa atenuez acest singur rid care ma calca pe nervi.

Dar daca asta ma costa 900 de euro, pardon, mersi, nu-mi mai trebuie...de fapt imi trebuie doar ca sper sa nu coste chiar asa de mult sa atenuezi un singur rid!

Fetelor care stiti exact despre ce e vorba, lamuriti-ma...de cite sute de euro e vorba?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Botoxul paralizeaza temporar muschii fetei in anumite arii pentru a diminua aparitia ridurilor. Ridurile nu dispar dar nu le mai faci. Cind rizi "laba gisstii" nu se mai vede pentru ca muschii fetei sint paralizati intr-o anumita pozitie. La fel cu ridurile de pe frunte...cind ridici sprincenele sau te incrunti, fata ramine neteda. De aceea este riscul unei fete imobile si lipsita de expresie. O injectie cu Botox costa in jur de 500-700 dolari (depinzind de maiestria doctorului) si te tine cam 6-9 luni.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Am vazut io o tipa la fo 50 de ani care sigur avea botox, ca avea o frunte neteda shi "nemishcata" de ziceai ca-i de ceara, straniu rau!...da presupun ca-n fo 10 ani acest aspect, cu "ceara", n-o sa ma deranjeze prea mult [:D]...

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Dupa ceva sapaturi pe net cred ca de restylene am nevoie pt. 2 riduri in jurul gurii (rid prea mult). Nu am laba gistii si nici riduri pe frunte dar ridurile astea de la nas pina la gura s-au accentuat cu timpul si cu... risul. Gerovitalul si toate celelate creme anti rid pe care l-am folosit zilnic de la 25 ani m-au ajutat sa ma mentin. Problema e ca am intilnirea de la facultate in vara si as vrea sa scap de ridurile astea...

adrienne, se fac sigur in Bucuresti, actrita Daniela Nane a beneficiat din greu de ele, dar necazul e ca nu mai stiu la ce ... centru de infrumusetare...

Stii ca faci dependenta? Adica daca incepi, trebuie sa te intretii periodic cu asa ceva, altfel ridurile care apar sunt si mai accentuate [bang] io asa am cetit...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...