Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

quote:Originally posted by adrienne12

Brave girl uite ce am gasit eu on-line http://www.holyland-cosmetics.com/boldcare.htm dar nu vind on-line... ca l-as incerca. In ro se gaseste in magazin?

id="quote">id="quote">Nu stiu daca se gasesc in magazine, dar sunt cele pe care le-am vazut eu in emisiune si le foloseau la un salon ...cum nu au voie sa faca reclama la tv, nu stiu sigur ce salon era, dar pe tricourile angajatelor era scris Holy Land...presupun ca asa se numeste si salonul.==========CorinaAlbumul meu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc. AM un prieten in israel. o sa rog sa imi cumpere. tot la capitolul asta voiam sa va spun ca folosesc de vreo saptamina L'oreal revitalift crema de si de noapte si vad imbunatatire... inca putin si nu mai am nevoie de restylane :-) cred ca ar trebui sa dorm mai mult. la 4-5 ore pe noapte nu cred ca am cum sa arat decent.

Eu am auzit de o crema care functioneaza, Strivectin SD. Se pare ca o folosesc multe vedete, cu rezultate multumitoare. Sloganul cu care isi fac publicitate este "Better than botox." Costa cam 135 USD (6oz, parca). A fost initial menita sa combata vergeturile, dar se pare ca functioneaza mai bine pe riduri. Oricum, dupa cita publicitate buna i se face, eu as incerca-o inainte de a trece la botox.

Daca cineva a incercat-o deja, sint taaaare curioasa sa stiu cum vi s-a parut.

UU

quote:Originally posted by Melody

Adrienne12, si eu cred ca as incerca intai o crema mai buna impotriva ridurilor.Chiar am vazut o crema de asta la Shoppers Drug Mart si era $100.Am sa merga sa ma uit din nou cum se cheama. Cred ca este buna, pt ca am intrebat-o pe doamna de acolo si zicea ca dupa ce te dai ( e pe baza de Botox) iti tine 24 ore efectul de "freezing" pt riduri.Inca nu fa inkectia, mai asteapta, ma duc maine dupa scoala sa ma uit, 'k?By now.AB

id="quote">id="quote">Crema pe baza de botox? Mi-e greu sa nu zimbesc...Vinzatorii astia ar face orice afirmatii sa-si vinda marfa...O crema buna (la bani "buni") cica ar fi asta:http://www.freeze247.com/proddetail.cfm?sku=9913900001&prd=Anti-Wrinkle-CreamE laudata tare p-aici...Personal nu am incercat-o...Cine sa-i mai creada si p-astia cu produsele lor?Vreau sa spun ca am incercat vestita "Creme de la Mer" care cica e bine vazuta de toate vedetele (ca doar cine-si permite sa dea 300$ pe un borcanel de 30ml?) si este o jecmaneala la drumul mare!!! Crema aia de miini Nivea albastra... este exact ca ea! Groasa si cu un miros puternic...bleaaah! Fatza mea daca avea gura, zbiera...Asa ca nu mai cred in reclame si in ce spun ei...La mine e numai pe incercate. In momentul de fata Gerovital H3 este "za best"![pk]Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...