teen_roxie Publicat Martie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 17, 2006 Am si eu o mare intrebare.Ce este atpo si care sunt valorile normale?? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 ATPO=anticorpi antiperoxidaza, adica niste anticorpi care se dozeaza daca exista suspiciunea unei tiroidite autoimune..poti da ami multe detalii, in ce context a fost facuta investigatia, ca in medicina sutn atat de multe prescurtari incat se mai pot crea confuzii... "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dianami Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 ATPO=Anti-Thyroid peroxidase antibodies Valoare normala= <15 AU/ml P.S. Salutare, Megbeng [;)]!id="size1">id="purple"> Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green"> [copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple"> Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2006 Diana, [;)], cred ca o sa ne mai intalnim pe aici..se vede cine are mai proaspata endocrinologia, eu am uitat valoarea normala, acu vroaim sa ma uit intr-o carte..id="size1"> "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.