inaioana Publicat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2006 Mie mi-a lipsit o luna ca sa iau indemnizatia CIC la primul copil. Intre timp am ramas din nou insarcinata, neplatind asigurarile respective pe perioada cat am stat acasa cu bb1. Din cate stiam nu voi primi nimic nici acum. Totusi cineva mi-a spus ca dupa nu stiu ce lege noua si mamele neasigurate primesc ceva (2 mil sau asa ceva). M-am uitat pe la pagina legislativa dar nu am inteles ce si cum in final. Voi naste in mai 2006...sa cer ceva de la stat sau n-are rost? [flo]id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]31 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green"> pozici id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Ooops, nu stie nimeni nimiiiiic?id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]32 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green"> pozici id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mercedes Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Vei primi ce i 2 milioane incepand cu 1 ian 2007 reprezentand alocatie pentru copii + ce i 230.000 lei(incepand cu unu al lunii urmatoare de la nasterea copilului. Nastere usoara iti doresc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancamironiuc Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 In forma initiala a legii era nevoie de un stagiu de cotizare de 10 luni insa dupa ultima modificare, cel putin pana acum o saptamana, acest stagiu nu mai era necesar, astfel si tu ai beneficia de acest ajutor. Nu pot insa sa iti spun cu certitudine numarul actului normativ, revin cu informatii daca nu ai aflat inca nimic sigur! Nastere usoara! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Multumesc frumos! Inteleg deci nu conteaza daca copilul este nascut inainte de 1 ian 2007 , corect?id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]32 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green"> pozici id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMALAVINIA Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 ACUM BENEFICIEZI DE INDEMNIZATIE???? daca da atunci se considera plata la bugetul de asigurari sociale perioada in care stai acasa cu primul copil. pentru mai multe detalii urmareste emisiunea NE PRIVESTE de la B1TV din fiecare miercuri de la ora 11. NASTERE USOARA ITI DORIM . LAVINIA SI MARIA. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nina79 Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 SI EU SANT CU PROBLEMA NUAM COTIZAT NIMIC LA STAT DIN MOTIVE PERSONALE.SPUNETIMI VA ROG VA PUTEA INTRA SOTUL MEU IN CONCEDIUL DE CRESTEREA COPILULUI?VA FI NEVOIE SA INTRE SI IN ACEL CONCEDIU IN CARE TRBUIA SA INTRU EU?VA MULTUMESC. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Martie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 25, 2006 Laviniaid="purple">, nu beneficiez din pacate pentru ca nu am avut stagiu de cotizare dect de 9 luni in loc de 10. Adica mi s-a desfacut contractul de munca pe 1 ian 2004 si am nascut pe 30 martie, ca vechimea totala era de cativa ani dar conteaza numai ultimele 10 luni din ultimele 12. As fi putut plati inca o luna asigurari din buzunar dar nu mi-a venit ideea atunci! De aceea si intreb... Ninaid="brown">, din cate stiu eu se poate, si sotul trebuie sa isi ia concediu de paternitate 2 ani....id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]32 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green"> pozici id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lya Postat Martie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 25, 2006 Ioanaid="green">,ai putea face urmatorul lucru:intra sotul tau pt 1 luna in CIC,apoi se intoarce la lucru si primeste un stimulent de 3 milioane pana face Serghei 2 ani si tot e ceva inafara de nimic.Si daca firma e intelegatoare poate intra doar de forma,pe acte in CIC in prima luna si apoi sa se intoarca inapoi........ sa-si ia salariul intreg(ca sa nu piarda nici in acea luna nimic) Succes!id="Comic Sans MS">id="teal"> [gravi]26 saptid="violet">id="violet"> [fetita]& printesa Rutyid="violet">id="violet">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Martie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 26, 2006 Lyaid="blue">, iti multumesc mult de raspuns, am sa ii spun de idee. Din pacate nu stiu daca se poate pentru ca el lucreaza la o multinationala pe un post destul de important si in nici un caz nu si-ar putea lua serios concediu nici macar o luna, poate doar de forma..dar si asa nu stiu daca ar vrea...sa vedem daca poate aranja ceva la ei la juridic... [flo]id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]32 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green"> pozici id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.