Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)

rrox3

Recommended Posts

[bis]Ne-am facut copilasi mari!id="blue"> [bis]

Liviaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [ispita] (n.18 ianuarie)id="size1"> [mamica] Lorelai Mayaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.18 ianuarie)id="size1">[mamica] Lorelai Mihai Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.17 februarie)id="size1"> [mamica] Ninocikap (n.19 iulie)id="size1"> Stefan Catalinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.23 februarie)id="size1"> [mamica] Cameron Stefan Costinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.25 februarie)id="size1"> [mamica] Ellinia Irina Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.27 februarie)id="size1"> [mamica] Betilina Aliciaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.1 martie)id="size1"> [mamica] Caramella (n.30 mai)id="size1"> Sylvia Eloiseid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.1 martie)id="size1"> [mamica] Mary-Jane Sonia Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.2 martie)id="size1"> [mamica] Ariadnabr Bernhardid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.2 martie)id="size1"> [mamica] Alessia 105 Lavinia Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.4 martie)id="size1"> [mamica] Lauraspeedy Alice Gabrielaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.4 martie)id="size1"> [mamica] Elibui (n.26 februarie)id="size1"> Alexiaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.5 martie)id="size1"> [mamica] CatXO Melissa Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.7 martie)id="size1"> [mamica] Claudia_2803 (n.7 martie)id="size1"> David Emilid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.9 martie)id="size1"> [mamica] Erix Rares Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Andrruzza Alessandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Giuliatm Brien Constantinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Dariaevelin Vlad Antoniuid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.11 martie)id="size1"> [mamica] Coco Eva Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.13 martie)id="size1"> [mamica] Ana71 George Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.13 martie)id="size1"> [mamica] Simonnete Bianca Ecaterinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.14 martie)id="size1"> [mamica] An-k Darian Gabrielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Ako Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Ako Bianca Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Nika Ema Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.17 martie)id="size1"> [mamica] Anca Micaela David Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Smmiha Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Infofun Calin Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Calimend Alexandros Xenofonid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [testoasa] (n.19 martie)id="size1"> [mamica] Zuzunaki Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.21 martie)id="size1"> [mamica] Carmenduta Darioid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.21 martie)id="size1"> [mamica] Camelia Geanina 78 [copil] Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Rp (n.22 martie, 3,5 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Sara Mihaelaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Iuliana Sara (n.22 martie, 3,5 kg., 50 cm., APGAR 8)id="size1">[copil] Ioana Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Rrox3 (n.23 martie, 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Andrei - Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Crisa-77 (n.23 martie, APGAR 1)id="size1">[copil] Luca Joszephid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] GabiG (n.23 martie, 2,8 kg., 48 cm.)id="size1">[copil] George Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Coral (n.24 martie, 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Nicola Adrianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Raluk (n.26 martie, 3,350 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Vlad Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lazy (n.26 martie, 1,260 kg.)id="size1">[copil] Julia Dianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Marox (n.29 martie, 3,110 kg., 48 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Karenid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Hiroral (n.30 martie, 3,148 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Iosifid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Kathywsha (n.31 martie, 3,8 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Rada Valentinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Carmissis (n.2 aprilie, 2,6 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] ClaudiaH (n.3 aprilie, 3,4 kg.)id="size1">[copil] Dariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gegea (n.3 aprilie, 3,3 kg., 50 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Antonio-Harukiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mihaela Imai (n.4 aprilie, 3,320 kg., 51,5 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Gabriel-Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gabrianah (n.5 aprilie, 3,8 kg., 54 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Adina Nicoletaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Giliutza (n.7 aprilie, 3,450 kg., 49 cm.)id="size1">[copil] Thomas Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gabrielaveres (n.8 aprilie, 3,230 kg., 49 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Thea Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Crangutalil (n.9 aprilie, 3,5 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cenia (n.9 aprilie)id="size1">[copil] Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Corrinutza (n.9 aprilie, 3,3 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Emilia Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Geta Sava (n.11 aprilie, 3,6 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Jennyid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Simmypo(n.13 aprilie, 3,1 kg., 49 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Dora Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ionela r(n.13 aprilie, 3,5 kg., APGAR 10)id="size1">[copil] Irina Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andira (n.14 aprilie, 3,950 kg., 51 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adela 20 (n.14 aprilie, 3,310 kg., 50 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Ioan Raresid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamaria Luiza (n.14 aprilie, 4,180 kg., 53 cm.)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adseana (n.15 aprilie, 3,6 kg., 53 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ocrainic (n.17 aprilie, 3,750 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Martijnid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Dantje (n.19 aprilie, 3,770 kg., APGAR 7/9)id="size1">[copil] Mihai Cosminid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danuta t (n.20 aprilie, 3,250 kg., 50 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Antonia Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Teodora Racz (n.20 aprilie, 3,450 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Vlad Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Shumi (n.20 aprilie, 2,860 kg., 48 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lali74 (n.20 aprilie, 1,650 kg., APGAR 6/7)id="size1">[copil] Letitia Medeeaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamc (n.21 aprilie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Andreea Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andreoti (n.21 aprilie, 4,1 kg., 52 cm.)id="size1">[copil] Adela Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,550 kg., 47 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Rares Ionutid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,950 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Radu Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ligia 13 (n.22 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Alexander Christianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lantana7 (n.22 aprilie, 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9)id="size1">[copil] Alexander Paulid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Valenka (n.22 aprilie, 3,650 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Mateiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Pisicuta si Matei (n.22 aprilie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Cezar Georgianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adrianafedorca (n.23 aprilie, 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Dalia Larisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lauradaria (n.24 aprilie, 3,1 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamacita (n.25 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Daria Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mihaela agh (n.25 aprilie, 3,2 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Deliaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Loreen (n.26 aprilie, 2,8 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Calin Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Connie 1974 (n.26 aprilie, 3,5 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Miruna Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Miska (n.28 aprilie, 3 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Sara Narcisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Vladimirid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)id="size1">[ruga] [copil] Delia Melissaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)id="size1"> [flo]Acum suntem 41id="red"> [fetita] si 43id="blue"> [baietel] si suntem tare frumosi Specialii 2005id="red">id="size4"> by Alessia 105 id="size1"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra Aici am inceput 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86

Listuta [gravi] din nou cu [bb] mic [:)]Elibuiid="red"> dpn: 29 mai 2006Andiraid="red"> dpn: 2006CatXOid="red"> dpn: 2006Zuzunakiid="red"> dpn: 1 august 2006Mamanatiid="red"> dpn: 12 august 2006Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005) poze cu noi
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La multi ani David Andrei, Andrei si Calin David. Sa cresteti mari si frumosi!

Ce concidente de nume astazi![:D]

Noi nu prea ne putem lauda. Eu inca racita, socrela a cules si ea virusul, tati inca tuseste si cel mai grav, Radu cel imun a luat si el.Tuseste , e ragusit, a facut si febra 38.3 aseara, 38 azi dim. I-am dat panadol aseara si azi dim si acum asteptam sa vina doctorul sa-l consulte. Trebuie sa apara.

Med de familie e bolnav, asha ca am sunat la o policlinica privata care da si consultatii la domiciliu.

Sper sa ne dea tratament si sa se amelioreze, ca deja am cedat nervos!

Va pup! Revin cu detalii de la doc. din spate am citit , am comentarii, dar nu am apucat sa scriu!

Weekend placut va doresc!

Eu [mamica] si Raducu [iepu] (22.04.2005)

Poze cu noi

Buna dimineataaaaaaaaaa

La multi ani !David Andrei-Smmiha, Andrei-Infofun, Calin David -Calimend id="red">[bis][bis][cheers][cor]

Multa sanatat bolnaviorilor(bebelusilor si parintilor)id="orange">

Inca nu stim daca ajungem la concurs,inca mai speram.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png

POZE PROASPETE CU DORA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

'neatza!

[bis] FELICITARI CEZAR!!![bum] Un adevarat campion. Imi imaginez ce loc de cinste va avea prima medalie![cool] [pup] campionul cu puloveras albastru![il] Sa stapaniti cu folos caruciorul!

andruzzaid="blue"> Frumos carucior,sa-i faceti rodajul repede si bb sa-l placa la fel de mult. Superb Rares si adorabil treningut![^]

ligiaid="blue"> of! dragii de voi! sanatate! A venit dr de la policlinica? Ce i-a prescris micutului? Va imbratisam si va dorim refacere rapida[greutati].

ionelaid="blue"> [:(!] neatentului[poc][neand]! Speram sa ajungeti totusi la concurs!

rroxid="blue">[bum]bravo Ioana!!![olala][bis]

gegeaid="blue"> faina treaba! sa stapanesti sanatoasa contul![:D]

ceniaid="blue">tinem pumnii la doctor!va pupam

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Aveti careva cartea "copiii sunt din rai" ? si daca da,ce parere aveti despre ea? Merita sa mi-o cumpar?

Dar depre metoda educationala "time in" si "time out" stiti ceva?

Unde as putea afla mai multe informatii? Am inteles ca time-in se foloseste pentru copiii pana in 2si1/2 ani,iar time out pentru copiii peste 2-3 ani. Va rog mult,daca stiti ceva...sa ma ajutati.As vrea sa ma informez ca sa stiu cum sa fac cel mai bine fata,furiilor copilulul.[blabla]

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Dragele mele,

Multumim frumos pentru urari! [flo][flo][pup][pup][asia]

Am fost aseara la restaurant si a fost frumos. Am facut toate cele, cu turta, tuns si tava... iar azi asteptam 4 kinderi pe la Ema si o luam de la capat cu distractia. Am facur poze, dar mai dureaza pana apuc sa le pun. Sper maine.

La multi ani tuturor copilasilor care fac/au facut un an! Si la multi ani bebelusilor (inca) pentru lunishoare.

Cezarica, felicitari! (atat am apucat sa citesc din urma).

Rrox, [asia][flo][flo]. Si felicitari Ioanei!

Pup toti/toate cu mare drag si dor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema

Poze Ema2

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

La multi ani Davidid="blue">!! [pup]

La multi ani Andreiid="blue">!! [pup]

La multi ani Calinid="blue">! [pup]

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti! Si sa mai auzim cate ceva despre voi...

Ligiaid="red"> Multa sanatate tuturor! [pup] Ce-a zis medicul?

Andruzzaid="blue"> Sa stapaneasca sanatos caruciorul cel nou, e foarte frumos. Si treningul imi place si ii vine foarte bine frumosului tau! [pup]

Gegeaid="red"> bravo, tot asa s-o tii! Iti poarta Daria noroc! [:D]

Oanamariaid="red"> l-am vizionat pe Rares in luna februarie. S-a facut ditai baietelul si e tare dragalas! [pup]

Adrianaid="red"> Sa-si stapaneasca campionul sanatos si mereu victorios noul bebemobil! [:D]

Multumim pentru felicitari Andruzza, Gegea, Caramella, Daria si Cenia si Anca Micaelaid="red">! [flo] [:)]

[pup] tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

LA MULTI ANI [blue]DAVID, ANDREI SI CALIN DAVID[blue/]!

Felicitari Cezarica! Si sa stapanesti sanatos si carutul si medalia!

Andruzza e super carutul! Sa-l stapaneasca sanatos!

Oanamaria foarte frumoase pozele si peisajele surprinse! Si Rares de asemenea!

Rrox felicitari pentru pasii Ioanei!

Ligia multa sanatate!

Ionela imi pare rau de incident. Poate ajungeti totusi la concurs!

Gegea super! Eu, daca stau bine si ma gandesc nu am castigat niciodata nimic, nici macar la loz in plic [:D]!

Daria eu nu stiu nimic despre cartea rspectiva, nici despre cele doua metode. Poate daca afli ne impartasesti si noua!

Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...