Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

o dieta eficienta

Recommended Posts

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fara ambitie nu cred ca merge vreuna. Pot sa ti dau dieta pe care am tinut o eu care desi e destul de dificil de tinut e super eficienta.Se numeste cura de slabire pt schimbarea metabolismului si dureaza 13 zile.La mine azi e ultima zi si sunt mandra sa constat ca am -10cm in minus de peste tot, deci am slabit uniform. Iti trebuie multa vointa sa nu renunti.Daca te intereseaza iti scriu una din variante. Am 2

Pupici

Lori&Luanna

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by latrishia

Fara ambitie nu cred ca merge vreuna. Pot sa ti dau dieta pe care am tinut o eu care desi e destul de dificil de tinut e super eficienta.Se numeste cura de slabire pt schimbarea metabolismului si dureaza 13 zile.La mine azi e ultima zi si sunt mandra sa constat ca am -10cm in minus de peste tot, deci am slabit uniform. Iti trebuie multa vointa sa nu renunti.Daca te intereseaza iti scriu una din variante. Am 2PupiciLori&Luanna

id="quote">id="quote">Draga Lori...am vazut si eu niste retete de astea de 13 zile dar n-am avut ambitie sa ma apuc sa le fac...Insa acum mai tin si un pic de pos si as vrea sa si slabesc...Scrie te rog acele retete...sa vad daca pot sa le tin....-[pup]IOANA 2006(1an si 2 luni)[foto]

latrishia, in primul rand felicitari pt. ca e mare lucru sa ai ambitie si sa tii o cura de 2 saptamini.te rog sa-mi dai si mie cura pe care o tii.chiar te rog, daca se poate sa-mi scrii amindoua variante sa vad pe care dintre ele asi putea sa o tin.

fetelor astept si alte raspunsuri.va rog.....in curand vine primavara si eu arat ca o scrofita.

va multumesc la toate.

nadynaid="blue">, daca vrei POTI! Depinde acum si cate kg ai tu de dat jos. DAca ai 5-6 kg, scapi foarte ushor de ele. Eu m-am ales dupa nastere cu un plus de 20 kg. Din 3 ianuarie06 sunt la regim. La inceputul lunii martie scapase de 8 kg, adica de la 80 la 72. Nu tre' neaparat sa tii o dieta anume. Sunt multe diete pe toate site-urile, dar nu orice dieta se potriveste oricui. Cel mai indicat ar fi sa-ti faci propria dieta, pe gustul tau, cu alimentele care-ti plac. Daca elimini pentru inceput dulciurile, grasimea, prajelile, painea(1-2 felii poti manca pe zi) ai facut un pas important. Succes!

mamica lui Rares(10.03.2005)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Una din ele este urmatoarea:

Dieta pe care v-o recomand a fost elaborata de cercetatorii Institutului de nutritie "MAX PLANK"din Germania . Cine tine aceasta dieta vreme de doua saptamani, nu-si mai schimba greutatea corporala trei ani. Metabolismul se modifica si creaza un camp energetic care impiedica depozitarea grasimilor.

Ce este absolute interzis la aceasta dieta: nu se bea nici un fel de alcool (bere, vin, tarie).

Important:

- se foloseste numai sare dietetica

- se bea cel putin 2 litri de lichid pe zi (ceai cu lamaie si cafea fara zahar, apa minerala slab concentrata, exclus sifonul si bauturile dulci acidulate)

Cine tine aceasta dieta va fi un om slab, dar plin de energie.

LUNI

Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva

La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)

Seara: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)

MARTI

Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva

La pranz: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si fructe - cat vrei (exclus paine)

Seara: sunca de Praga - cat vrei (exclus paine)

MIERCURI

Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara

La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii - cat vrei (exclus paine)

Seara: sunca de Praga si salata verde - cat vrei (fara paine)

JOI

Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara

La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)

Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)

VINERI

Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva

La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)

Seara: 1 gratar de vaca + salata verde - cat vrei (fara paine)

SAMBATA

Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara

La pranz: pui la gratar - cat vrei (exclus paine)

Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)

DUMINCA

Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva

La pranz: 1 gratar de vaca + fructe - cat vrei (exclus paine)

Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)

( NU alcool sau dulciuri)

LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana

ATENTIE: nu se inlocuieste nici un produs din dieta

Lori&Luanna

Cea de a doua este in mare la fel, din pacate o am in format pdf si n am timp sa stau s o copii. Singura dif este ca aceea se tine 13 zile si nu este nimik nelimitat, adik unde scrie in aia manaci cat vrei in asta scrie friptura, peste, sunca se consuma cate 200g, 1 fruct, 1 morcov iar la cafea se pune un cub de zahar.

Si eu continui sa tin regim pt ca am luat 35 de kg in sarcina si pana acum am reusit sa scap abia de jumatate. Oricum cura asta mi a ridicat moralul, am inceput si eu sa mai arat a femeie.[alcool]

Pupici

Lori&Luanna

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...